Sayfa 859/1005 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Viop LI

1. İyi günler sayı esnafı, bu yılanoğlusu niye bugün yüzde 2 pirimli, memlekette kötü bi haber mi var
    Hamdım Piştim Yandım

2. Tüketimin toplam ekonomide payı düşük. Esas büyüklük kamu harcaması ve yatırımlar.

Kamu alımlarını kayırdığı firmadan alıyor.

Yatırım ürünlerinde de şu sıralar dünyada durgunluk olduğundan geleneksel sektörler yavaş. Yeni ekonomi (yenilenebilir enerji, AI vs) canlı gibi.

Şu an bence en şanslı sektörlerden biri de ambalaj ve lojistik ama hangisi karlı. Geçen bir karton kutuyı geri dönüşüm yanına koymuşlar, aldım masa olarak kullanıyorum. Yani sunta gibi sağlam. Geçen senelerde taşınırım diye büyük koli kutuları almıştım çift oluklu olduğu halde durduğu yerde yamulmuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. PALAYA bir çif sözüm var ...

sizlerin yapacağınız işin ve dolandırıcılığın daniskası..

Tuvalet ücretleri 5 liradan 50 liraya,
    1 şişe su 5 liradan 20 liraya,
    1 fincan kahve 20 liradan 80 liraya
    1 bardak çay 5 liradan 35 liraya çıktı

ama borsa 8 aydır aynı yerinde, bazı hisseler % 100 yapsa bile zirvesini bulamıyor..

4. Tuvalet işine girsek daha iyiymiş millet sokağa bahçeye yapmaya başlayana kadar iş yapar hala 😀😀

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tuvalet işine girsek daha iyiymiş millet sokağa bahçeye yapmaya başlayana kadar iş yapar hala ����
    Borsaya yatıracağın parayla bizim memlekette ne alırsan daha çok kazanırsın, yol yakınken sizde kaçın buralardan
    Hamdım Piştim Yandım

6. Binali Yıldırım artık fabrikaları biz yapacağız sonra girişimciye devir edeceğiz dedi sonra arkası gelmedi

Çok yeni bir rapor Türkiye'de PV üretim kapasitesi 10,000 MW demiş ama benim amatör araştırmam ise 22 bin MW gösteriyor üstelik bir çok şirketi 5 MW girdiğim halde.

Milletin TCK'sı, MKK listesi internette dolaşıyor diye haberler var ama kurumlar ne üretir, yeri neresidir toplu bilgi az. Belirli bir büyüklüğe gelenin borsaya açılması zorunlu olmalı. OSB'lerin siteleri bile zayıf, hangi sektörde kim var belli değil.

Mesela bir sürü asansör firması var, borsada var mı bilmiyorum. Invertör, trafo, kablo, akü, pil üretimi de şu sıralar kritik ama toplu bilgi yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bayramdan hemen sonra tekrar Tcmb PPK toplantısı beklentileri konuşulmaya başlanır. Kaç puan arttırır pas mı geçer vs.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tuvalet işine girsek daha iyiymiş millet sokağa bahçeye yapmaya başlayana kadar iş yapar hala ����
    alemsin kardeşim güldürdün beni.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 859/1005 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •