Sayfa 868/1005 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Agustos vade longladım Bulut hocam cumadan %2 bugünden %1 alacağım var paladan. Makasın suyunu sıktı hırbo
    spotta da malın vardır bakalım bilecekmiyim 1. tahtan kuş dur
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün arabayı vize bakımı için sanayiye götürdüm ilk defa ustalar az para aldı o kadar az çok insaflı. Ustanın biri para kazanmaktan bıktım dedi yoruldum dedi işten. Artık işi bırakacağım dedi yeminle. Baktım az para gitti klimaya gaz bastırmak için bıraktım. Bu gün para bana çok insaflı davranıyor beni sevmeye başladı sanki. Borsa Viob yapmadım sadece ustalar beni bu gün öpmedi.
    Karakış da Adana dan Isparta'ya giderken kamyonun birinin arkasına takılmışdım .Kamyon Ereğli girişinde ışıklarda yavaşlayınca bende yavaşladım haliyle.Vitesi 1 e almamla hararet direk 100 e doğru zınk diye çıktı.sağa çekeyim dedim araba yoldan çıktı .

Önce polis geldi . arasıra kontrol ederiz sizi dedi.
    Sonradan Kamışlı tarafından geldiğini öğrendiğim motorsiklet sepetiyle elma taşıyan bi amca durdu.Samanları bizim arabanın tekerinin altına serince çıktık....(epey zaman aldı ).Amca üstüne üstlük yolda yersiniz diye elma ikram etti.
    Ereğlide tamirhane aradık elekrtirikcinin biri fan buz tutmuş o da sigortaytı attırmış dedi. Sigortayı değiştirdi .Para teklif ettim ama almadı.Konyada bi de ustasına baktır olamzsa dedi.
    Konyaya geldik pegout servisi aradık bi ustayı tarif ettiler.Bulduk neyse.Usta da Artvinliymiş.O da arabayı bilgisayarla kontrol etti başka sorun yok yola devam edebilrisin dedi. o nada para teklif ettik o da para almadı.

O gün Adana Isparta arası paranın hükmünün olmadığı bir gündü.İyi insanlara denk geldim.
    Rabbim iyi olana denk getirsin hepimizi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Olay yaş değil ..o bir Bilge
    Bence de secbul bir üstad. Bak alt tad değil. Kirsoy kafayı peynir ekmekle yemiş bence...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Madem bir olaya karşılık yayınlamak zorunda kaldık...O zaman poz. kapattığımı da ifade ederek bu işi sonlandırayım.6170 ortalamayla FLATIM..

VİOB aktif fiyat:6175

Bir uzak nokta var ..oraya gelirse SHORT açarım...TOK-NAZLI SATICIYIM.Gelmezse ,canı sağolsun..Tüm sistemler long olduğundan ,; short açılacak nokta uç nokta olmalıdır.Rüzgara karşı iş... riskli oluyor.

Bu gün dışarıda işlerim var.
    SİZE BOL ŞANS.
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bak yeminle hepimiz biliyoruz ama bildiğimizi yapamıyoruz ,bu pala ne yapıp edip kafaları karıştırıyor ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...89#post6461889

Mesela sevgili abka ,ne güzel pozisyondaydı ,niye flat oldu ..617 nire 644 nire ..güzel sistemi var ,ama sisteme uyuyor mu ? yohhh

O zaman ne anladım uymayacaan sistemden ..olay psikolojik
    O pozisyom neredeyse 350 puanla kapanmıştı..zaten cuma sat verdi...(shorta uymuyorum..uymam için çok özel koşulları var onun)

Cuma(23 haz) sat verdikten sonra al verince yine long oldum ve sat verince poz. kapandı(bugün)..Elbette sorduğunuz için yazdım..yoksa buraya her pozisyon yazılmaz..

Flatım ama al derse fiyat ne ise artık; long açarım.

5. 5 dk graftaki torpil çalışırsa pıst 100 de 5760 bölgesinden kapanış beklentim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Hadi palacim ,bugün geldiğimden beri Ağustos vade 664500-559775 gösterdin şimdi 661125
    bas aşğaaaı ya baasss
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O pozisyom neredeyse 400 puanla kapanmıştı..zaten cuma sat verdi...(shorta uymuyorum..uymam için çok özel koşulları var onun)

Cuma(23 haz) sat verdikten sonra al verince yine long oldum ve sat verince poz. kapandı(bugün)..Elbette sorduğunuz için yazdım..yoksa buraya her pozisyon yazılmaz..

OnLİNE değildi ..ama beyan esastır ..tebrikler ..iyi günlerde harca
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hadi palacim ,bugün geldiğimden beri Ağustos vade 664500-559775 gösterdin şimdi 661125
    bas aşğaaaı ya baasss
    Palacım 5 TL tuvalet 50 TL olmuş bizim kağıtlar tuvalet kağıdı. Bas yukarı bas...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 868/1005 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •