Karakış da Adana dan Isparta'ya giderken kamyonun birinin arkasına takılmışdım .Kamyon Ereğli girişinde ışıklarda yavaşlayınca bende yavaşladım haliyle.Vitesi 1 e almamla hararet direk 100 e doğru zınk diye çıktı.sağa çekeyim dedim araba yoldan çıktı .
Önce polis geldi . arasıra kontrol ederiz sizi dedi.
Sonradan Kamışlı tarafından geldiğini öğrendiğim motorsiklet sepetiyle elma taşıyan bi amca durdu.Samanları bizim arabanın tekerinin altına serince çıktık....(epey zaman aldı ).Amca üstüne üstlük yolda yersiniz diye elma ikram etti.
Ereğlide tamirhane aradık elekrtirikcinin biri fan buz tutmuş o da sigortaytı attırmış dedi. Sigortayı değiştirdi .Para teklif ettim ama almadı.Konyada bi de ustasına baktır olamzsa dedi.
Konyaya geldik pegout servisi aradık bi ustayı tarif ettiler.Bulduk neyse.Usta da Artvinliymiş.O da arabayı bilgisayarla kontrol etti başka sorun yok yola devam edebilrisin dedi. o nada para teklif ettik o da para almadı.
O gün Adana Isparta arası paranın hükmünün olmadığı bir gündü.İyi insanlara denk geldim.
Rabbim iyi olana denk getirsin hepimizi.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
O pozisyom neredeyse 350 puanla kapanmıştı..zaten cuma sat verdi...(shorta uymuyorum..uymam için çok özel koşulları var onun)
Cuma(23 haz) sat verdikten sonra al verince yine long oldum ve sat verince poz. kapandı(bugün)..Elbette sorduğunuz için yazdım..yoksa buraya her pozisyon yazılmaz..
Flatım ama al derse fiyat ne ise artık; long açarım.
![]()
5 dk graftaki torpil çalışırsa pıst 100 de 5760 bölgesinden kapanış beklentim.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hadi palacim ,bugün geldiğimden beri Ağustos vade 664500-559775 gösterdin şimdi 661125
bas aşğaaaı ya baasss![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri