Sayfa 617/1003 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Şimşek: TCMB analitik bilanço verilerine göre, net uluslararası rezervler geçen hafta 8.5 milyar dolar ile tarihin en büyük haftalık artışını kaydetti. Rasyonel politikalara dönüş kademeli olarak devam edecek

Şimşek: Rezervleri daha da güçlendirmek için ülkemize ilave dış kaynak teminine yönelik çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Ayrıca, TL cinsi enstrümanları cazip hale getirmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Kur Korumalı Mevduat’ta stopaj desteğini yıl sonuna kadar uzatıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. 2.5 litrelik Coca Cola, Temmuz ayından itibaren 40 TL’ye satılacak.
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arada ressam nikinizle gelin edremit pazarı hikaayelerinizi dinleyip inanacak bi salak bulursunuz olmadı canlı nikiyle kiracı ev sahibi masallarınıza bakarız.
    Gerçekten sen insanı dinden imandan çıartırsın. Tam bir şeytansın. Benim yazımda sana direkt bir şey olmadığı halde neren acıdı çok merak ettim. Devletten maaş alan ama 7/24 hisse nette tüm başlıklarda her bokolog olarak görev yapan tek varlıksın .

ALLAH şifa versin. Senin pisliklerini deşifre ettiğimden olacak çok acı çekiyorsun. Ama kalmadı çok yakında acıların dinecektir. Bugün merdana ilaç verdiler. Senin ilaç için sipariş vermeleri lazım.

4. İşi gücü bırakmış milletin niciyle sikiyle uğraşıp duruyor kocaman adam yahu. 31 - 69 yetmedi. Bu tipler yetersizliğini orada burada sergilemekten utanmazlar. Boyu kadar kızı var , insan utanır. Anlamadığı bir şey de yoktur sorsan. gerçekten tımarhane gibi....

5. Reis vergiyi %100 alıyor

Meksikada 150 usd

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    2.5 litrelik Coca Cola, Temmuz ayından itibaren 40 TL’ye satılacak.
    Bu hafta A101'de indirimli satılıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Benzine zam varmı. Depoyu tam doldurdum ama yine de merak ediyorum. Şimdi gidip iskender yiyeceğim.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Benzine zam varmı. Depoyu tam doldurdum ama yine de merak ediyorum. Şimdi gidip iskender yiyeceğim.
    Şu bosporos yüzünden herkes dönere iskendere saldırdı.en ucuz iskender200 e vurdu.
    Uymayın şuna 3 kuruş fazla verin ertesi gün yiyin et dönerinizi iskenderinizi.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 617/1003 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •