Sayfa 610/1003 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evim kira değil ikincisi benim yeşil reçete raporlu ağır ilacım var ben bunun raporunu hastane çevrem olduğu halde zor çıkartıyorum üç ayda bir rapor. Benim yılın çoğunluğu yatakta geçiyor ambulans ile giderim hasta olduğumda. Zaten ne kadar ömrüm kaldı değmez.
    Ilgın çevresinde çok dolaştım.!!
    2000 yılları başında.!!
    O bölgedeki mermer ocaklarında.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Reuters: ABD ve İsveç savcıları Bilal Erdoğan ın adının geçtiği yolsuzluk şikayetini inceliyor! Altun dan açıklama geldi...

Reuters hazırladığı -özel dosya da Cumhurbaşkanı Erdoğan ın oğlu Bilal Erdoğan ın adının geçtiği yolsuzluk şikayeti üzerine İsveçli ve ABD li savcıların iddiaları araştırmaya başladığını aktardı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Is'te adamlarin onceligi bu.

Bak simdi, savcinin hakim'in kralini bulur.

MB'da neymis.
    Fotoğrafı çok mu aramışlar

Dolarda 26 savaşı sürüyor. Bu gaye hanımda acemi çıktı. 26.31 hattına kadar geri çekilip savunma hattını orada kurmaları gerekirken yanlış yerd2 savunma yapıyorlar.
    bir halt olacağı yok.

4. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2009 arefe günü babamı defnetmiştim.
    Yarın yine bir arefe günü annemi defnediyorum..bugün vefat etti.
    Başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dolarda 26 savaşı sürüyor. Bu gaye hanımda acemi çıktı. 26.31 hattına kadar geri çekilip savunma hattını orada kurmaları gerekirken yanlış yerd2 savunma yapıyorlar.
    Savunmayi dogru yerde kursa ne olacak.

Millet can havliyle TL.den kaciyor.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu başlığa yaz sezonu için son yazımdır. Bazı iyi niyetli insanlar hatırına yazayım istedim. Yoksa çoğu çakal sürüsü.

Türkiye üzerine detaylı hesapları olanlar ülkede yeterli ve etkili bir yer edinene kadar döviz fiyatını kimse bilemez. Değerli dövizi gören malını satar, arkasından bakar. Tarlalar kişilerden tek tek toplanır kocaman şirket çiftliği olur. Evler şirketlerce kiralanır derken filistinliler gibi Türkiye vatandaşı olarak sadece kimliğimiz elimizde kalır.

Kısacası toprağını, fabrikasını , işyerini, kızını yabancıya vermeyeceksin. Yabancının kızını da almayacaksın. Sonuçta herkes kendi tercihini yapar ama ceremesini hep beraber çekeriz.
    Arada ressam nikinizle gelin edremit pazarı hikaayelerinizi dinleyip inanacak bi salak bulursunuz olmadı canlı nikiyle kiracı ev sahibi masallarınıza bakarız.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çocuk emzirmeyle geçiyor.!!
    Çocuğun bezini değiştirmekle.!!
    Geçiyor.!!!
    Zamanı.!!
    Kolay değil çocuk bakmak.!!!
    Ağladıkça emzik veriyor.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 610/1003 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •