Sayfa 1084/1312 İlkİlk ... 845849841034107410821083108410851086109411341184 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 8,665 - 8,672 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Avrupada privacy çoktan kalkmış. Bırak odayı tuvalette pisuvarlar arası ayrıştırıcı yok. Publarda herkes aynı tenekeye işiyor. Tuvaletlerde alttan ve üstten boşluk artık her ülkede var.
    Millet evi paylaşıyor. Düşünsene evde salonda çoluk çocuk oturuyorsun, salonun ortasından bir adam geçip odasına gidiyor. Evde mutfakta başka birinin tavaları var. Banyoya giriyorsun farklı kişilerin şampuanları

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
    Sovyetlerden sonra Türki cumhuriyetlerinden bir sürü öğrenci vardı benim üniversitede kaldığım yurda, ilk geldiklerinde banyoya hepsi çırılçıplak giriyorlarmış, sonra bizimkiler müdahale etmiş, böyle olmaz özel bölgelerinizi kapatın diye.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Zincir hastaneler grubu olan bir şirketin bir hastanesinde iki yıl çalışmıştım.Dev bir makina içinde boğulma hissi yaşamıştım)))))))))))Her hareketleriyle her tavırlarıyla çalışanlarına sen bir hiçsin duygusu vermeye çalışıyorlardı.
    Dünyayı karanlık bir yapının yönetiğine ve great reseti planladıklarına inanman doğal

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Misal mahfi hoca da inanıyor gibi.Konuyu baya iyi toplamış.Aslında inanıp inanmamak konu değil,2030 dediğin 7 yıl sonrası,ömrümüz yeterse olayı yaşayarak anlarız.

Kimbilir belki de biz paranoyak delilerizdir,her şey tesadüfi oluyordur,toplum dinamikleri ekonomi falan yönlendirilmiyordur,olay doğal seyrinde gidiyordur,kimbilir belki de siz haklısınızdır.

7. Koskoca Dünya Ekonomik Forumunun başkanı Lenin heykelini gözümüze sokmuş buradakiler bize komplocu diyor..

Tamam canım biz komplocuyuz hatta Düz Dünyacıyız. kafamız basmaz cahiliz...

Bu arada resmi montaj zanneden olabilir bu da videosunu: (Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=EeXjEQW03uY&t=3s )

----------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

8. Bundan sanırım 10 yıl öncesi gibiydi, BBC 'de Karl Marx acaba haklı mıydı? diye bir yazı okudum.
    Kendi kendime; "Helal olsun, adamlara bak yaa hem kapitalistler, hem de Karl Marx acaba haklı mı? diye tarafsızca belgesel yapıyorlar ne kadar eleştiriye açıklar" diye safça düşünmüştüm.

Ne kadar safmışım... Adamlar zaten kapitalizmi yıkmayı düşünüyorlarmış...

Belki hatırlarsınız daha sonra kapitalizmi en çok eleştiren yazarlarından biri olan Thomas Piketty 'yi parlatıp durdular Kapital adlı yarı-komünizm propagandası olan kitaba ödüller yağdırıp kendisini parlattılar. Adamın kitabı yaptıkları PR sayesinde best-seller oldu

Hiçbir şey tesadüf değil. Derebeylik tarzı 1984 romanı benzeri elitlerin dikta ettiği sözde modern bir komünizm yaratmaya çalışıyorlar. artık dijitalizm mi dersiniz, kölelik düzeni mi dersiniz onu bilemem...

Bu arada bilderberg toplantılarına katılan o çok ünlü işadamlarımızın Twitterda abartılı 1 mayıs paylaşımlarını da unutmadım

---------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : vivatrader; 02-07-2023 saat: 13:09.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 1084/1312 İlkİlk ... 845849841034107410821083108410851086109411341184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •