Sayfa 644/1003 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Hafize’nin emredersiniz efendim reaksiyonundan sonra yolumu değiştirdim

22 haziran toplantısından sonra aylıklarda düz mevduat 50-55 e gelir yavaş yavaş diyordum yanıldım

Çoğu kişi de masaya yumruğunu vurup ilk toplantıda PPK yı 25-30 lara çıkartacak sanmıştı şu durumda bile önden yüklemeli yapmaktan aciz kaldılar

( PPK yı ite kaka 15 e komik olarak çıkartma,

+ olarak bankaların TL bulundurma rasyosunu 60 dan 57 ye düşürme

+ olarak ataşehir finans merkezinde banka genel müdürleriyle yaptığı toplantıdan sonra sinyali geç de olsa alıp, biraz da tesadüf eseri klasik 1 aylık mevduatın arefe gününden 1 gün önceye denk gelmesiyle, KKM yi hiç aklımdan geçirmesem de yazın aylık klasik düz mevduatda % 40 ve üzerini alamayacağımı hissettiğimden dolayı odea dan 3 aylık % 45 KKM bağladım ben. )

3 aylık mevduat karşılığı % 47,37 denk geliyor. Şahsi düşüncem bu oran, bu faizle kafayı bozmuş yönetimin başında olduğu sistemde ulaşabilecek en yüksek orandı şahsi düşüncem olarak. Hatta şimdi acaba 6 ay ya da 1 sene mi bağlasaydım keşke diyorum.
    kur takribi 29 a gelirse 3 ay sonra ,kafa kafaya oluyor boyle bakınca cok yuksek oran gibi durumuyor

2.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Hafize’nin emredersiniz efendim reaksiyonundan sonra yolumu değiştirdim

22 haziran toplantısından sonra aylıklarda düz mevduat 50-55 e gelir yavaş yavaş diyordum yanıldım

Çoğu kişi de masaya yumruğunu vurup ilk toplantıda PPK yı 25-30 lara çıkartacak sanmıştı şu durumda bile önden yüklemeli yapmaktan aciz kaldılar

( PPK yı ite kaka 15 e komik olarak çıkartma,

+ olarak bankaların TL bulundurma rasyosunu 60 dan 57 ye düşürme

+ olarak ataşehir finans merkezinde banka genel müdürleriyle yaptığı toplantıdan sonra sinyali geç de olsa alıp, biraz da tesadüf eseri klasik 1 aylık mevduatın arefe gününden 1 gün önceye denk gelmesiyle, KKM yi hiç aklımdan geçirmesem de yazın aylık klasik düz mevduatda % 40 ve üzerini alamayacağımı hissettiğimden dolayı odea dan 3 aylık % 45 KKM bağladım ben. )

3 aylık mevduat karşılığı % 47,37 denk geliyor. Şahsi düşüncem bu oran, bu faizle kafayı bozmuş yönetimin başında olduğu sistemde ulaşabilecek en yüksek orandı şahsi düşüncem olarak. Hatta şimdi acaba 6 ay ya da 1 sene mi bağlasaydım keşke diyorum.
    Odeabank ben kaçırdım çok güzel bir orandı 45%. Daha uzun bağlanabilirdi.Haftaya iyi bir oran yakalarsam 6 veya 9 aylık bağlamayı düşünürüm.Bazı bankalar tl kkm'lerde uzun vade oranlarını düşürmüşler odeabank sanırım her vadeye 45 veriyordu.

3. Güncel olarak % 40 + lar için düz klasik mevduat ve KKM de;

ING
    HALK
    VAKIF
    AKBANK
    YAPI KREDİ

miktar ve şubeye göre 40 + lar verebilir belki hâlâ iletişime geçebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Güncel TL kkm de oranlar ne durumda arkadaşlar.Odeabank vardı 45 % o kalede düştü 38 yapmışlar.

Haftaya kkm dönüşüm var nerdeyse anlık dolar kurunu takip ediyorum vade dönüşüne kadar inşallah düşmez ruh hastası olup çıkacağız sonunda.
    İng kkm;
    250k+ ustu43
    250k- altı 40

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İng kkm;
    250k+ ustu43
    250k- altı 40
    ing'yi yakın takibe alıyorum hafta düşürmezse oranları Pazartesi günü hesap açarım.Bakalım vade dönüşünde hscb ne verecek.
    teşekkür ederim.

6. KKM işi bitti bence dolar düşmez çünkü, düşünce faiz veriyordu. Artık bu saatten sonra kkm çıkışları başlar bundan sonra tam yol ileri geriye varlık fonlarındaki şirketlerin satılması ya da Birleşik Arap emirlikleri ya da başka bir yerlerden para gelmesi bulunması lazım hemde öyle böyle bir para değil. bu yıl şubat mart ayına kadar 203 milyar dolar ödemeleri var.

https://tr.tradingview.com/news/cumh...7f40f3ad9e8:0/

7. 50bin usd ddkkm yapildi. 9% prim. denizb.

Alıntı Originally Posted by eksa Yazıyı Oku
    50bin usd ddkkm yapildi. 9% prim. denizb.
    Neti kacmis %9 un.

Sayfa 644/1003 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •