Sayfa 28/1005 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    58 filan olması lazım.

Kadında sorun yok da ben artık zorlanıyorum.

Kadın borsacı olsa durum farklı olurdu, kendisi faizci, banka banka dolaşıyor pazarlık ediyor.

Borsacılar farklı oluyor bence. Yani 3'e 5'e bakmıyor daha toleranslı oluyorlar.

Anladım daha tutucu daha katı oluyor faizciler.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    özele geçseniz derim bence
    Ne oldu neyi kaçırdın iki satır yazdık diye. Ariston abi yılların müdavimi görünce takılayım dedim.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh

Konumuz dışı ama kaslı maslı bu gelin yahu
    Reis ne yapan be ya, götürdün mü malı.

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, haziran sonu itibarıyla 808 adet T10X satışı ile tüm sınıflardaki elektrikli SUV’ları geride bırakarak pazar lideri oldu. C-SUV segmentinde ise yüzde 28,9’luk paya ulaştı.

“Bir otomobilden fazlası” hedefiyle çıktığı yolda Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmaya devam eden Togg, sadece iki ayda gerçekleştirdiği satışlarla elektrikli SUV segmentinde pazar lideri olma başarısını gösterdi. Togg, mayıs ve haziran aylarında 808 adet T10X’i kullanıcılara teslim ederek, elektrikli C-SUV segmentinde yüzde 28,9’luk payla pazar lideri oldu. T10X, toplam elektrikli SUV pazarında da yüzde 15’lik pazar payı ile haziran sonu itibarıyla liderliğe yerleşti.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

beyler

14.10.2022 de AL veren FDAX

9 AY sonra... dün SAT verdi

habarınız olsun

bizim 240 lıklarda bu 2. seans itibariyle TREND BİTTİ

6.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Reis ne yapan be ya, götürdün mü malı.
    Yok beya halen fakiriz. Parasızlıktan çenemize vuruyor burda arkadaşlar ilen gırgır şamataya devam
    Sen napıyon altınorta abi uzun süre yoktun buralarda
    Hoşgeldin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok beya halen fakiriz. Parasızlıktan çenemize vuruyor burda arkadaşlar ilen gırgır şamataya devam
    Sen napıyon altınorta abi uzun süre yoktun buralarda
    Hoşgeldin
    Viop30 beklentin nedir dayucum.... dışarda olduğum için bakamıyorum.... teşekkürler

8. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 28/1005 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •