Kırdıysam sorry
Yetenek diyince hiçbir konuda yazma
E bizde yöre çocuğuyuz
Pardon
Yani British i kirdiysam da sorry
Ama bana bi foto makine ver bi de lens
Arka plandaki 15 uçağı kadrajdan çıkarıp sadece terminali rahat öyle fotoğraflarım
Abi kimse turizmden artık milyonlar kazanmiyoki belki adam koruge yanasmayip tasarruf ediyo bilemeyiz yani
Zaten foto shop programiyla silerim uçağı
Aklına ne fantezi gelirse artık
Mühim olan tutum
Turist zaten içmiş sizmis ya içki verme baştan ya dövme
Yoksa havacılıktan bana ne ya
Sevgili Ayan çok cesursun..benimde aklımdan benzer şeyler geçiyor da, zaman zemin meselesine takıyor insan..para zibil gibi, f/k 25 takarlar mı bilmiyorum..bir noktadan sonra altına dönmeliler diye düşünüyorum, ama adamların sarı teneke almamak üzerine sağlam kontratları var..
Mecbur kalırlarsa, ki bana göre bir süre sonra kalacaklar, bir parça salıverirler ipini..
Geçen günlerde de benzer bir konuda yatırım tavsiyesidir demiştin de, unutmadım..Söylediklerinde yanlış bir şey yokda , bana göre cesaret işi..tebrik ederim..
Enki bey
Yerel i bilmemde hani bu sayimlarda bu son cycle galiba
Ucyuz besyuz le duvara toslarkene
Ne pisiklet ne jiroskop kalcak
Bana öyle geldi. Hissen
Yani dalga geçer gibi
A belki planda her ay elli milyar dolar tasarruf ederiz
Ama belkimde etmeyiz
Cocukmi kandiriyong lem sen
Ha ha Adriana nın sevgiliside bizdendi
Bizde yedik
Turkiyede isveren olmak ne kadar zormus ben bunlari bilmiyordum
http://2017ekonomikkriz.blogspot.com...flas-etti.html
Çetintaş, şöyle devam etti: "Öyle bir iş kanunu var ki, bizi zora sokuyor. İç piyasada yaptığımız mal satılmıyor. Satılsa da zaten 10 ay vadeli. Biz de onun için daha çok ihracata yöneldik. Yurtdışından para bir hafta 10 gün gelmeyince sizin de ödemeleriniz gecikiyor, işçi sıkışık, bankaya borçlanmış, maaşını geciktirince Çalışma Bakanlığı'na gidiyor, ver benim kıdemimi diyor, işten ayrılıyor. Aşağı yukarı 4 yılda 4 milyon lira kıdem ödedim, 15 yılını dolduran gelip kıdem istiyor. Bunların bir kısmını sıraya koyduk, taksit yaptık ödedik. Ödüyoruz ama eldeki sermaye bu defa kıdeme gidiyor." İşsizlik fonunun sanayiciyi çok zor durumda bıraktığını söyleyen Çetintaş, "İşçi bana geliyor, beni işten çıkar, fondan para alayım diyor. Bin 400 lira benden alacak, 900 lira fondan alacak. Yazık, günah. Devlet bu fonu vermese çalışacak. Çalışmayan işçiyi çıkaramıyorsun, 3 bin 600 günlük çalışma kağıdı cebinde geziyor. İşten kaytardığında çalış dediğin zaman ‘Ver tazminatımı gideyim' diyor. İş dönsün diye kredi kullanıyorsunuz. Aldığımız senetler zaten 8-10 ay uzun vadeli. Bankalardaki faiz de çok yüksek. Yüksek faizle iç piyasadan, dış piyasadan karma yaptık işçi çalışsın diye kredi kullandık. 20 milyar lira öz sermayemden ödeme yaptım."
"Fabrikamın teknolojisi yeni, kapanırsa yazık olur"
Hocaya sormuşlar okey demek gunahmi deye
E herild yani demiş
Abi sen gel
Çeşme de bizzat yerli Sarışınlar i
Aya yorgi plajda
Haci babayaro anıtı diye koruz biz
Yeterki girdigin plajda kendini kötü hissetme :-)
Yer İmleri