Sayfa 81/1005 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yarın açılış coşkulu olacak orası kesin. Kapanış ile kısa vadeli beklenti bitti mi yoksa yeni mi başlıyor anlayacağız...
    gapli açarsa o gapı gapatmaz gari, o yüzden yukarı- daha yukarı temposuna girebilir, hddi zatında yüzde 1 artı açsa gap yapmış olacak, şöyle yüzde2 falan açsa, bağlasan durmaz moduna oturur

bayram öncesi satış baskısında geçmiş, 6410 civarı ikili tepe formasyonu gözükmüştü, o ikili tepeyi bayram dönüşü gapli geçti, sonrası tırt, yeterince yeşil değildi.. belki yarın olur uzun bi yeşil

28/05 seçim sonucundan beri yüzde 40 hareket çekti 30-endeks, bu süreçte 5 haftada yabancı takasına alınan mal 1.1 milyar civarı, gözüküyor, son 2 gün hariç.. demek ki, şöyle 3-4 milyar dolar daha girse çıldırır buralar demek k

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    esas bomba yarın olabilir Reisin Bıden'la görüşmesinde F16 hikayesi çözülürse

görüşme saat 18:00

seans kapandıktan sonra olması avantaj olumlu hava ertesi güne de sarkabilir

gözlerimiz aşşağı 75 derece ,içe 65 derece dışarıya doğru ise 70 derece açıyla görebilme yetisine sahip.

bu nedenle burnumuz biz nereye bakarsak bakalım görebileceğimiz açıda. veya noktada. hemde kabak gibi.

peki burnumuzu neden görmüyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    gözlerimiz aşşağı 75 derece ,içe 65 derece dışarıya doğru ise 70 derece açıyla görebilme yetisine sahip.

bu nedenle burnumuz biz nereye bakarsak bakalım görebileceğimiz açıda. veya noktada. hemde kabak gibi.

peki burnumuzu neden görmüyoruz
    Bence iki görüntüden ortak olanları alıyor diğerlerini siliyor olabilir. Tek gözünü kapatınca zaten görüntü rahatsız edici oluyor.

Bunu dışında TV'de 1-2 pixel bozulunca göz inat ile onu buluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence iki görüntüden ortak olanları alıyor diğerlerini siliyor olabilir. Tek gözünü kapatınca zaten görüntü rahatsız edici oluyor.
    sayılır abi.

ancak iş iki görüntü veya tek görüntüde değil. tek gözün görmeseydi zamanla beynin yine o burnu görmeyecekti kısa sürede o görüntüyü silecekti.

yine göremeyecektin zamanla burnunu

iş beyinde bitiyor çünkü bilincimiz daha beyne ulaşmadan o görüntüyü otomatik siliyor. aslında gözlerin görüyor.

beynimiz burun gibi daha bir çok nesne ve görüntüyü direk siliyor . halbuki görüyor gözümüz.

yani senin cinler ortada geziyor gözün görüyor ( belki ) ama beynin siliyor

tıpkı seçilmiş genler gibi beynimizin bilincide görüntü ve algıda seçicilik yapıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sayılır abi.

ancak iş iki görüntü veya tek görüntüde değil. tek gözün görmeseydi zamanla beynin yine o burnu görmeyecekti kısa sürede o görüntüyü silecekti.

yine göremeyecektin zamanla burnunu

iş beyinde bitiyor çünkü bilincimiz daha beyne ulaşmadan o görüntüyü otomatik siliyor. aslında gözlerin görüyor.

beynimiz burun gibi daha bir çok nesne ve görüntüyü direk siliyor . halbuki görüyor gözümüz.

yani senin cinler ortada geziyor gözün görüyor ( belki ) ama beynin siliyor
    Senin dediğin gibi olabilir, muhtemelen uğraşılsa görülebilir ama ben zaten görmek istemiyorum.

Esas beynin içinde ayrı bir kontrol mekanizması olabilir.

Tespit ettiğim hayvani kontrol mekanizması, vicdani kontrol mekanizması, akli kontrol mekanizması, bir de tanımlayamadığım bir mekanizma var gibi. Rüyalar son mekanizma ile de ilgili olabilir. Belki başka şeyler de olabilir.

Bilgisayarı açınca da zaten CPU dışında bir sürü kontrol mekanizması olan chipler var. En son bir yenilik geldi o chip olmayınca Windows11 yüklenemiyor.

Bu tip şeylerin bilimsel olarak araştırılmaması esas garip. Merak edip bu konulara girişeni yukarıya alıyorlardır.

7. Yarım saat önce DOHOL geri kaldı diye düşündüm duvardan ses geldi, o hisse gitmez diye. Gider ise şikayet edebileceğim mekanizma yok.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Senin dediğin gibi olabilir, muhtemelen uğraşılsa görülebilir ama ben zaten görmek istemiyorum.

Esas beynin içinde ayrı bir kontrol mekanizması olabilir.

Tespit ettiğim hayvani kontrol mekanizması, vicdani kontrol mekanizması, akli kontrol mekanizması, bir de tanımlayamadığım bir mekanizma var gibi. Rüyalar son mekanizma ile de ilgili olabilir. Belki başka şeyler de olabilir.

Bilgisayarı açınca da zaten CPU dışında bir sürü kontrol mekanizması olan chipler var. En son bir yenilik geldi o chip olmayınca Windoes11 yüklenemiyor.

Bu tip şeyler bilimsel olarak araştırılmaması esas garip. Merak edip bu konulara girişeni yukarıya alıyorlardır.
    benim dediğim gibi olabilir değil benim dediğim gibi. bu bilimsel birşey çünkü benim burnumu göz silecek olsa göremeyecek olmam için burnumun veya göremediğim cisimlerin nesnelerin görünmez bir boya ile boyanması lazım . öyle bir boyada yok.

yani renk körü değilsek ikimizde kırmızı elmaya baktığımızda elmanın kırmızı olduğunu görürürüz bu kesin. renk veya görüntü dediğimiz şey ise ışıma ve pigmentler. aslında bizim gördüğümüz şey nesneden ışıyan "frekans aralığı". renk çeşitleride böyle oluşuyor.

anlayamadığım bir mekanizma derken neyi kast ediyorsun ? rüyalar mı

Sayfa 81/1005 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •