Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu fakir varken rahibi alamazlar. , Ben iktidar da iken asla faiz artmayacak , İsveç e asla izin vermeyecez. , Bir gece ansızın. S400 ler kurulacak hatta 2. Batarya da tamam.

Birde diyorlarki tarsus kazısında ne bulundu ise avrupaya ABD ye karşı ne yapsak adamlar susuyor.Bence adamlarda birşey var bize her istediklerini şakkadak yaptırıyorlar.
    Orda ne bulmuslar olaki
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Orda ne bulmuslar olaki
    Bir çuval viop30 long ve bir çuval viop30 şort kontratı... Viop30 longları cumbabaya görürmüşler, şortlarıda halka dağıtmışlar seçim hediyesi olarak

3. Bahçeli: Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.

mehmet şimşeğe iş çıkarıyor...

lan biz düzeltelim derken bu ihtiyar başımıza iş açıyor demiştir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu fakir varken rahibi alamazlar. , Ben iktidar da iken asla faiz artmayacak , İsveç e asla izin vermeyecez. , Bir gece ansızın. S400 ler kurulacak hatta 2. Batarya da tamam.

Birde diyorlarki tarsus kazısında ne bulundu ise avrupaya ABD ye karşı ne yapsak adamlar susuyor.Bence adamlarda birşey var bize her istediklerini şakkadak yaptırıyorlar.
    hehe her sitediğini yaptırıyorlar...

adamlar artık vizeyle bile avrupaya türk vatandaslarını almıyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

BİST100 de bugün oluşan GAP doldu,

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Bahçeli: Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır. Açık ve samimi teklifimiz, memur maaşlarına ilavesi planlanan 8 bin 77 liralık seyyanen artışın kök ücrete ve aynısıyla emekli maaşlarına yansıtılması beklentimizdir.

mehmet şimşeğe iş çıkarıyor...

lan biz düzeltelim derken bu ihtiyar başımıza iş açıyor demiştir...
    Sadece memur emeklilerini kapsayacak şekilde düzenlenmesi hem hakkaniyetli hemde mantıklı olur... Eyt'lilere çay yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tam dirençten dönmüşüz...

8. TÜrkiye Nato 'ya üyedir.
    Avrupa Birliği'ne de bu iktidar dahil her zaman üye olmak isteyen bir ülkedir.

Bu ülkeye gelen fabrika yatırımının falan çoğu Avrupadan gelmiştir.
    İhracatın çoğu Avrupaya dır.

seçimden önce kılışdar Avrupa birliğinden bahsettiydi.
    ben kim kazanırsa kazansın bu olmalı dediydim.
    Hatta hatırlıyorsa bunu Kara Ozan la yazıştıydım.
    Hatıladın mı KAra.

Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •