Sayfa 131/1009 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Kıymetli abi
    Yaklaşık yedi yıldır
    Dolar noolur yarın deye o kadar çok sordunki
    Aynı dileği diliyom sanada
    Sen de sorsan bir diyeceğim yok.

Ama bu konuda bir şey bilmem deyip de ....

Neyse.

Laf sokacağına bu adam ne demek istiyor desen daha iyi olacak...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sen de sorsan bir diyeceğim yok.

Ama bu konuda bir şey bilmem deyip de ....

Neyse.

Laf sokacağına bu adam ne demek istiyor desen daha iyi olacak...
    Kırdıysam sorry
    Yetenek diyince hiçbir konuda yazma
    E bizde yöre çocuğuyuz
    Pardon
    Yani British i kirdiysam da sorry
    Ama bana bi foto makine ver bi de lens
    Arka plandaki 15 uçağı kadrajdan çıkarıp sadece terminali rahat öyle fotoğraflarım
    Abi kimse turizmden artık milyonlar kazanmiyoki belki adam koruge yanasmayip tasarruf ediyo bilemeyiz yani
    Zaten foto shop programiyla silerim uçağı
    Aklına ne fantezi gelirse artık
    Mühim olan tutum
    Turist zaten içmiş sizmis ya içki verme baştan ya dövme
    Yoksa havacılıktan bana ne ya

Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Ama borsalarda dans devam ediyor. Applenin elması tatlı geldi sayın Enki ısırdıkça ısırıyorlar. Altında eylül başı onsu 1400 usd bekliyorum.(Verilerde ki son bozulma 1-2 ay daha böyle giderae eylül de borsalarda sert satış gelir.) F/K lar 25 lere dayandı. Vakit daraldı...Selamlar..
    Sevgili Ayan çok cesursun..benimde aklımdan benzer şeyler geçiyor da, zaman zemin meselesine takıyor insan..para zibil gibi, f/k 25 takarlar mı bilmiyorum..bir noktadan sonra altına dönmeliler diye düşünüyorum, ama adamların sarı teneke almamak üzerine sağlam kontratları var..

Mecbur kalırlarsa, ki bana göre bir süre sonra kalacaklar, bir parça salıverirler ipini..

Geçen günlerde de benzer bir konuda yatırım tavsiyesidir demiştin de, unutmadım..Söylediklerinde yanlış bir şey yokda , bana göre cesaret işi..tebrik ederim..

4. Enki bey
    Yerel i bilmemde hani bu sayimlarda bu son cycle galiba
    Ucyuz besyuz le duvara toslarkene
    Ne pisiklet ne jiroskop kalcak
    Bana öyle geldi. Hissen
    Yani dalga geçer gibi
    A belki planda her ay elli milyar dolar tasarruf ederiz
    Ama belkimde etmeyiz
    Cocukmi kandiriyong lem sen
    Ha ha Adriana nın sevgiliside bizdendi
    Bizde yedik

Ahmetg Guest
    Turkiyede isveren olmak ne kadar zormus ben bunlari bilmiyordum

http://2017ekonomikkriz.blogspot.com...flas-etti.html

Çetintaş, şöyle devam etti: "Öyle bir iş kanunu var ki, bizi zora sokuyor. İç piyasada yaptığımız mal satılmıyor. Satılsa da zaten 10 ay vadeli. Biz de onun için daha çok ihracata yöneldik. Yurtdışından para bir hafta 10 gün gelmeyince sizin de ödemeleriniz gecikiyor, işçi sıkışık, bankaya borçlanmış, maaşını geciktirince Çalışma Bakanlığı'na gidiyor, ver benim kıdemimi diyor, işten ayrılıyor. Aşağı yukarı 4 yılda 4 milyon lira kıdem ödedim, 15 yılını dolduran gelip kıdem istiyor. Bunların bir kısmını sıraya koyduk, taksit yaptık ödedik. Ödüyoruz ama eldeki sermaye bu defa kıdeme gidiyor." İşsizlik fonunun sanayiciyi çok zor durumda bıraktığını söyleyen Çetintaş, "İşçi bana geliyor, beni işten çıkar, fondan para alayım diyor. Bin 400 lira benden alacak, 900 lira fondan alacak. Yazık, günah. Devlet bu fonu vermese çalışacak. Çalışmayan işçiyi çıkaramıyorsun, 3 bin 600 günlük çalışma kağıdı cebinde geziyor. İşten kaytardığında çalış dediğin zaman ‘Ver tazminatımı gideyim' diyor. İş dönsün diye kredi kullanıyorsunuz. Aldığımız senetler zaten 8-10 ay uzun vadeli. Bankalardaki faiz de çok yüksek. Yüksek faizle iç piyasadan, dış piyasadan karma yaptık işçi çalışsın diye kredi kullandık. 20 milyar lira öz sermayemden ödeme yaptım."
    "Fabrikamın teknolojisi yeni, kapanırsa yazık olur"

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    4-5 sene önce ingiliz hollandalı belçikalı italyan kaynardı ege.. ruslar ise antalya tarafındaydı..
    bu sene batılı turist yok gibi birşey.. ruslar antalyaya geri gelmiş..bayağı doğu avrupalı da gördüm..ama otelden çıkmıyorlar hiç..
    avrupa'da hostel fiyatına herşey dahil lüks otellere bile gelmiyor batılı turist..
    demek batili turist yok

oh be ilk defa cirkin insan gormeden ege de tatil yapicam

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Terminal binasından merdivenlen indinmi son kontrolden sonra otobüs istediğin uçağa götürür seni
    Koruk kullanmak yani oraya yanasmak
    Ekstra paradir
    ilginc

demek ondan ucaklar hep yolculari otobusle alanin ortasindaki ucaga adam tasiyorlar

bende diyorum bu ucaklar koruge neden yanasmiyor. Hayatta hersey para be

8. Hocaya sormuşlar okey demek gunahmi deye
    E herild yani demiş
    Abi sen gel
    Çeşme de bizzat yerli Sarışınlar i
    Aya yorgi plajda
    Haci babayaro anıtı diye koruz biz
    Yeterki girdigin plajda kendini kötü hissetme :-)

Sayfa 131/1009 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •