Originally Posted by *Bozkurt Şortumu giydim odamda bekliyorum herifi dayucuğum Deme len telef oldu bozkuş mu diyeceğim. Malum iki bitki var hangisini göndereyim
Originally Posted by akcay yeni lokomotif akbank olabilir mi? Ne dersiniz? garanın piyasa ağırlığı düştü lotlar azaldı... olabilir bencede amiral ve yoncadan daha mantikli gibi.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Deme len telef oldu bozkuş mu diyeceğim. Malum iki bitki var hangisini göndereyim Herif bizi ütmeye çalışacak biz herifi ütmeye çalışacaz, kapanışa artık ya ambulans gönderirsin yada deve dikeni yabrağı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Herif bizi ütmeye çalışacak biz herifi ütmeye çalışacaz, kapanışa artık ya ambulans gönderirsin yada deve dikeni yabrağı Emrin olur. Bu arada şu buluşma işini ne zaman yapacağız. Angara da hazır yağmurlar yokken buluşup çay içsek
akkız taşıdığımızı bilen dostlar graf rica etmişler. ben 26 sında beklentimi yazdım. kanal hedefine geldiğinde yine değerlendirme yaparım. kolay gelsin
FORMASYON AVCISI 53 BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Ankara buluşması mı var?
Oyun biraz bankalara fren diğer tahtalarla devam 240 dk pıst 100 grafta bende. 240 dk grafta bazı tahtalarda 12.00 barı önem arz edecek.
Originally Posted by Abnormal Ankara buluşması mı var? Evet çok önce böyle bir fikir ortaya attım. Çok kişi tarafından kabul edildi.
Forum Rules
Yer İmleri