Sayfa 144/1005 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Ben burayı yazmadan takip ediyorum Yavuz Abi sessiz şekilde. Emre Abiye yazacaktım zaten de denk düşürememiştim, seninle de iyi denk geldik bak.
    Ben artık münzevi bir forum hayatı sürüyorum.
    Ereğli topiği iyi idi ama hissenin performansından dolayı sinirler gergin olunca yazamaya ara verdim.
    Orada ekip iyi idi ama .Neşeli madagaskar penguenleri gibiydik sen , ben ,ağabeyin, fedoramca vs ..

not:Arkadaşlık listemdesin yazdıklarını okuyorum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Ayu kavurma da olabilir, dikkat et derim
    Uyarın için saol Maacit dayucuğum ben zaten kendi yağımda kavrulan biriyim
    Dün akşam ki tespitin mükemmel sayılır, tavan olmasada çoğu banka iyi prim yabtı bugün
    Yarın çelikleri takipteyim, soyuk nefesim ensende bilesin

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    banklarda yarın çok sert hareket falan mı olacak acaba ?
    ne bileyim top yekün tavan gibi birşey
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben artık münzevi bir forum hayatı sürüyorum.
    Ereğli topiği iyi idi ama hissenin performansından dolayı sinirler gergin olunca yazamaya ara verdim.
    Orada ekip iyi idi ama .Neşeli madagaskar penguenleri gibiydik sen , ben ,ağabeyin, fedoramca vs ..

not:Arkadaşlık listemdesin yazdıklarını okuyorum.
    Gerilecek bir durum yok Ereğlide, hepimiz kararlarımızın bedelini akşam görüyoruz ekstrede Fırsat buldukça yazıyorum ben yine. İki yeşil muma gerginlik falan kalmaz, unutkan insanlarız vesselam.

4. euro 1.11 geçmiş hiç oraya bakıyor musnuz?

bu hangi hisselere yarar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Gerilecek bir durum yok Ereğlide, hepimiz kararlarımızın bedelini akşam görüyoruz ekstrede Fırsat buldukça yazıyorum ben yine. İki yeşil muma gerginlik falan kalmaz, unutkan insanlarız vesselam.
    Yoo.Ben gergin değilim forumdaki EREĞLİ başlığı gergin.
    Makara eksik olmazdı eskisi kadar yok.Olursa gene gelirim.(okuyorum ama eskisi kadar yazmıyorum)
    Portföydeki hiçbir hissenin ağırlığı beni üzecek kadar olmaz.Ereğlinin ağırlığıda %10 altı zaten .
    Parayı sağlığımla değişecek hareketler pek yapmam .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Hocam sizin çok sıkı takipçinizim. Söylemlerinizle işlemleriniz tutarlıysa sizin ya külli zararda ya da sıfırı tüketmiş olmanız lazım. Umarım yanılıyorumdur.
    Çokta yanılıyor değilsiniz Çoğu zaman temel ve teknikçilerin de üzerine gittikleri oluyor, yada ezberleri bozuyorlar, burada en iyisi elini belli etmemek

7. >>>>>>>>>

https://bankadunyasi.com/akbankta-su...-gelecek-isim/

2012’den beri Akbank’ın genel müdürlüğünü yapan Hakan Binbaşgil ayrılıyor. Yerine ise bu ay sonu itibariyle Alternatifbank genel müdürlüğünden ayrılacak olan Cenk Kaan Gür’ün adı geçiyor.

Bankacılık sektörünün yönetim kadrolarında hareketli günler yaşanıyor. 2012’den beri Akbank’ın genel müdürlük görevini yürüten Hakan Binbaşgil, banka ile yollarını ayrılıyor. Hakan Binbaşgil’in yerine ise bu ay sonu itibariyle Alternatifbank genel müdürlüğünden ayrılacak olan Cenk Kaan Gür’ün adı geçiyor. Gür, 2011-2017 yılları arasında Akbank’ta genel müdür yardımcılığı yapmıştı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    yüklü bi takvim var önümüzde

11-12 temmuz nato zirvesi, konu isveç, başrol reis
    14 temmuz G20 hazine bakanları ve mb başkanları toplantısı
    17-20 temmuz reis körfez şeyhliklerini ziyaret ediyor
    20 temmuz faiz kararı
    25 temmuz mehmet şimşek londra road show
    ajandanın en kilit hikayesi reisin emirlikleri ziyareti, memet ve hafize önden suudi arabistana gidiyor bugün.. reis pazartesi suudda olacak, en önemli bacak bu suud bacağı.. beklentiye kadar piyasanın sert geri dönmesi bana pek olanaklı gözükmüyor

geçen perşembeden beri yani 5 gündür hergün endeks vadelide poz artışı görmekteyiz, 5 seansta 39 bin kontrat pozisyon artışı yansıdı kayıtlara- fiyat hafif yukarı eğimli, mutedil dalgalı.. gap yapmadan, shortçuyu paniğe sokmadan arada mama vererek.. teknik olarak yarın 6930-6960 destek alanı 7050- 7100 direnç.. 7100 haber etkisi olmaksızın yukarı geçilemaz gibi

Sayfa 144/1005 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •