Sayfa 846/1024 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

ayni banka- subeleri arasinda yer degistirmeyi etik bulmuyor ama farkli faiz vermeyi etik buluyor......
    gecen dilekce verdim ben kaale almadilar mesela- degistirmediler
    anca tum parayayi cekip, yeni sube de hesap actirilabilir....

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sizlere tavsiyem ayni bankanin da subelerini arada bir degistirin, arada bir oran aldiginiz bankalara yenilerini katin, eskilerinden bazilarini cikartin.
    Bu sekilde onlari sasirtip size karsi organize olmalarina engel olabilirsiniz.
    Bankacilara acimiyorum.
    Cebimi dusunuyorum.
    Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Peki sizce eğer siz harcama yapmayan biriyseniz, yüksek enflasyon mantıklı değil mi?
    yüksek enflasyonda parayı harcamak gerekir.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Peki sizce eğer siz harcama yapmayan biriyseniz, yüksek enflasyon mantıklı değil mi?
    Ben yuksek enflasuon donemini yasadim.
    Para mala yatirilir.
    Borclanarak mal sahibi olmak akillica olur.
    Enflasyon borcu azaltir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Geçen haftabaşında E-Turuncu TL oranlarını 14% den 13,75%'e indiren Ingbank bugün de indirime devam etti, 13,50%'ye çekti. Bilgilerinize.
    Syg,

5. Rodeo 100k temdit %14.50 32 gün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Geçen haftabaşında E-Turuncu TL oranlarını 14% den 13,75%'e indiren Ingbank bugün de indirime devam etti, 13,50%'ye çekti. Bilgilerinize.
    Syg,
    Kötü olmuş bu, eğer faiz indirimi genele yayılırsa, bu aşırı para basılmasının sonucudur.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Kötü olmuş bu, eğer faiz indirimi genele yayılırsa, bu aşırı para basılmasının sonucudur.
    M3 para arzı dörtnala koşuyor.
    TCMB haftalık M3 para arzı rakamlarını bir hafta gecikmeli açıklamadan önce gösterge tahvil faizlerinde gevşeme olan haftalarda para arzının büyüdüğü anlaşılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Geçen haftabaşında E-Turuncu TL oranlarını 14% den 13,75%'e indiren Ingbank bugün de indirime devam etti, 13,50%'ye çekti. Bilgilerinize.
    Syg,
    Evet geçen hafta başı 13.75 e indirmişlerdi, bu hafta başı da 13.50 ye her hafta başı faizleri düşürüyorlar, e-turuncunun günlük faiz vermesi ve başlangıç oranı cazipti, bu oran ile artık sınıfta kaldılar, enpara nın bile altına indi oranları (100 k ve üstü 32 günlük % 13,75 - 46 günlük % 14), bugün daha yüksek faiz veren bir bankaya 32 günlük bağlamayı düşünüyorum bende paramı, odea-burgan-rodeo-anadolu gibi küçük bankaların dışında kalan banka önerilerine açığım yoldaşlar.

Sayfa 846/1024 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •