Varlık fonu hisselerine bakayım dedim. TVF | Türkiye Varlık Fonu | Portföyümüz
TCELL
TTKOM
KRDMD
THYAO
KAYSE
HALKB
VAKBN
TURSG
Bunların dışında varlık fonu ile ilişkilendirilen kağıtlar var mı? Bunlardan biri lokomotif olacak
Varlık fonu hisselerine bakayım dedim. TVF | Türkiye Varlık Fonu | Portföyümüz
TCELL
TTKOM
KRDMD
THYAO
KAYSE
HALKB
VAKBN
TURSG
Bunların dışında varlık fonu ile ilişkilendirilen kağıtlar var mı? Bunlardan biri lokomotif olacak
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Her türlü işlemim var. Pair trade, hedge, çıplak herhangi bir yöne poz.
Bu topikte hiç konuşulmayan en çok ihmal edilen pair trade pozisyonlar... En kafa rahat güzel getiri sağlayanlar bence o pozisyonlar. Bul bir topal ördek karşısına koy iyi giden sektörden bir kağıt endeks düşmüş çıkmış o olmuş bu olmuş bakma arkana yaslan mis gibi. Örneğin sene başından beri temel anlamda en kötü giden kağıt Petkim, karşısına perakende otomotiv veya havacılıktan bir hisse koysaydın hiç seçim satışıymış bilmem neymiş hiç bir derdin olmazdı.
Ben geçen sene bas bas bağırdım Ereğlinin bu HRC fiyatları sürdürülebilir değil 1000 in üzerinden bile 1 ay kalmışlığı yokken 1500 lere getirdiler navlundan dolayı. Ne zamanki navlun gevşemeye başladı tüm portföyü Ereğli ile pair tradeladım.
trendin devamı halinde tarihi zirve ; ...
-breakouta yaklaşmış ve aday olabilecekler .. enka tkfen ekgy olabilir
-breakout yapmış dönüp retest yapmış olabilecekler .. tpraş şişe olabilir .
-breakouta uzak ama potansiyel hızlı gelebilecekler . aksen odaş ttkom tknosa skbn tskb petkm olabilir gibi bu kısımda ilgiliyim aday çok![]()
-breakout yapanlar takip dışı![]()
çok daha iyiler vardır ama gördüğüm bunlar .. ytd ...kolay gele
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri