Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
külünk ,selvi veya diğer sosyal medyayı kullanan , gazetelerde köşe yazarları bunlar nas dan sonraki sürecin devamında bunları hep yapacaklar amaç faize müdahale değil , amaç RTE ye bu süreçte kalkan olmak basın ve sosyal medyada sanki komple bu işleri Şimşek ve ekibi yapıyormuş izlenimi vermek , çünkü belirli kitle hala benzine zamı chp ve fetö yaptığını sanıyor , sonuç olarak Şimşek o koltuğa oturmadan önce kasanın durumu ona bildirilmiştir şartlarını koyup öyle oturmuştur , ne kadar faiz artırımı olacak, nelere zam yapılacak hepsi programın içindedir , bugun çıksa ben bu şartlarda burada çalışamam ekibimle ayrılıyoruz derse selvinin o parmağı hep havada kalır başka şansları yok
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Biz konu komşu tüm mahalleli olarak bisttin dolar bazlı grafikisine bakıyoruz tidebringer abi sen ne zaman kur korumalı sisteme entegre olmayı düşünüyorsun
Hamdım Piştim Yandım
BOĞALAR'ın son 50 dakikası kaldı...
onlarda bunun farkında
saldıracaklar.... ama saldırdıkları yere tahtayı oturtabilirler mi ? bilmiyorum
ona sonra bakarız
Yer İmleri