Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
külünk ,selvi veya diðer sosyal medyayý kullanan , gazetelerde köþe yazarlarý bunlar nas dan sonraki sürecin devamýnda bunlarý hep yapacaklar amaç faize müdahale deðil , amaç RTE ye bu süreçte kalkan olmak basýn ve sosyal medyada sanki komple bu iþleri Þimþek ve ekibi yapýyormuþ izlenimi vermek , çünkü belirli kitle hala benzine zamý chp ve fetö yaptýðýný sanýyor , sonuç olarak Þimþek o koltuða oturmadan önce kasanýn durumu ona bildirilmiþtir þartlarýný koyup öyle oturmuþtur , ne kadar faiz artýrýmý olacak, nelere zam yapýlacak hepsi programýn içindedir , bugun çýksa ben bu þartlarda burada çalýþamam ekibimle ayrýlýyoruz derse selvinin o parmaðý hep havada kalýr baþka þanslarý yok
Biz konu komþu tüm mahalleli olarak bisttin dolar bazlý grafikisine bakýyoruz tidebringer abi sen ne zaman kur korumalý sisteme entegre olmayý düþünüyorsun
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
BOÐALAR'ýn son 50 dakikasý kaldý...
onlarda bunun farkýnda
saldýracaklar.... ama saldýrdýklarý yere tahtayý oturtabilirler mi ? bilmiyorum
ona sonra bakarýz
Yer Ýmleri