Sayfa 675/1200 İlkİlk ... 1755756256656736746756766776857257751175 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Tire günlük güzel duruyor

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku

ekgyo haftalık,16 Temmuz 2017
    Macd positif olmak uzere,2.90 'lardan alınabilirmiş ama yinede geç kalınmış değil, almak isteyenler ,kaçırmasın bence.
    trend cızgılerım acemı işi
    Hersey ortada degilmi

Yukaridaki formasyon kirildigi an kimse tutamaz ;)

Endeksten munferit gider.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. benimde böyle bir hurgz çalışmam var ..olur olmaz bilmem, acemi bir grafik çalışmasıdır.YTD

4. bu hafta dmsas ve atlas yorgan saracağım...
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Eskiden begenilirdi bu, simdilerde fantezi takiliyor.Gitcenmi ? Gitmicenmi ?
    grafik için teşekkürler
    Bundan sonra yukarı gider sanıyorum..

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    valla onu bunu bilmem borsada hatırı sayılır bir parayla hatırı sayılır bir sürede oynuyorum sacro abide beni tanır sağlam kağıtlada sağlam maliyetim var ama buna rağmen sizin kadar rahat olamam dediğiniz kağıtlarda karar sizin ama burdaki ky ii düşünsün derim beyler borsada zıplamakla para kazanılmaz yatırımcı olduğun sürece para kazanırsın doğru hissede olduğun sürece bir örnek vereyim elimde 2013 yılında toplam param 280000 lira aselsaan 7 lira 20000 lot var kağıt eşşek gibi ağır gitmiyor 10 oldu dedimki bu nasılsa eşşek ben diğer kağıtlarda trade ederim buna geçerim böyle diye diye yıllar geçti şimdi bakıyorum ben hiç birşey yapmasaydım bugün temettüler hariç 880000 lira olacaktı peki ben bu kadar risk hergün grafik teknik çalış temellerine bak faliyet raporlarını oku eee sonuç ne bu parayı aselsanın yarısından biraz fazla yapmışım şimdi para kazanmışmı oldum bakın çok güzel kağıtlar çıkıyor yapışın birine kapatın ekranı 3 yıl sonra bakın sacro abi 1,7 karel dedi şimdi hiçbirşey yapmasaydın paran nerdeyse 3 kat arttı alın benden size iki kağıt atın kenara bekleyin adel ekgyo
    güzel yazı, sonuna kadar katılıyorum..
    bu tecrübeyi herkes yaşayarak kaybederek yıllar içinde öğreniyor
    keşke birkaç sene önce okuma şansım olsaydı..
    yeni başlayan arkadaşlar sizde öğrenmek için kaybetmeyin, bu yoldan ilerleyin kazanın..

teşekkürler

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku

Gübrf aylık ,
    sayın kar
    grafikler için çok teşekkürler
    ancak hizliresim sayfadan paylaşmanız mümkün mü
    benim gibi ofisten takip eden arkadaşlar sizin grafiklerinizi göremiyor engelden dolayı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
    HAFTALIK PARA GIRISI

HAFTALIK PARA CIKISI

HAFTALIK ALAN

HAFTALIK SATAN

10/07/2017 14/07/2017 HAFTALIK TAKAS VERİLERİ
    ____________V_K____________