Viop 5dk bar boylarını hiç beğenmedim.
Viop 5dk bar boylarını hiç beğenmedim.
günaydın esnaf... ayırlı işler beya
https://www.google.com/search?q=%C5%...id:v8gh3UUaaYY
Tuğba Özay
@t_ozay
·
2s
TCMB faiz kararı saat 14:00'da açıklanacak. Beklentiler %17,5 ile %21,5 arasında değişirken medyan beklenti faizlerin %20'ye çıkacağı yönünde.
Önümüzde enflasyonist etki yaratacak etkenler;
1) ÖTV+KDV zamları (Maliyet E.)
2) Kur artışı (Maliyet E.)
3) Ücret artışları (Talep E.)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Ereğli 1$ 'dan alıcıyım.
Onun için her müslümanım diyen kişi KURAN nın mealini okuması farzdır....Hz.Muhamed dini mekke ve medine de yaymaya çalışırken ona oranın ileri gelen zenginleri karşı çıkmış...Kuranı yaymama karşılığı onunla anlaşmaya çalışmışlardır...Bugün İSLAM diye anlatılanların büyük çoğunluğu KURAN dan kopuk safsata ve hikayelerdir....KURAN aslında eşitliği savunan .... Sermayenin bir kaç kişide değil ....sermayenin tüm bireylere yayılmasını isteyen bir devrim hareketidir...Kuran anlamıyla okunursa kaderin islama göre iki çeşit olduğunu açıkça anlayacak...ama malesef çok kişinin hesabına geliyor bedava cennet ...sorgulamadan yaşamak....islam sorgularak iman etmemizi bizzat ALLAH istiyor....
zaten 6 ay çalıştı
200 milyar dolar nedir amk ?
dolar lönklere tavan satış yazmıştım, siliyim bari
50-100 biyerden satırız
200 milyar dolar satışına rağmen, dolar düşmüyorda;
19 dan 27 ye geliyor ise;
gerisini siz düşünün
(arada 650 pips'te faiz artırımı var, onu hesaba komadım bile)
Bazı kağıtlar ya biz düzeltmeye başlamıştık ne diye dün bizi aldınız der gibi![]()
Yer İmleri