malum parti müslümancýlýðýn temel öðretisidir...
ben siyasal islamcýlýk diyordumda abka kýzýyor...
fakirliði açlýðý devamlý kürsüden kafalarýný sokki kendin rahat edesin...
gecen bir cemaat lideri öldü torunu oturmus tahtýna altýndan yapýlmýs oturdugu yer...
bundan güzel örnek olamaz...
altýndan tahta otur bir hurma bir hýrka yeter de müritlerine...
onlarý destekleyenlerin %90 ý sorgulamaz ben niye antalyada beþ yýldýzlý otelde tatil yapamýyorum diye...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bir tavýr sürekli söylenirse o tavýr YAÞANMAZ sadece sloganda kalýr.
Bizim ülkedeki müslümanlýk bu.Sürekli fakiri gözetmekten ,tevazudan ,müsriflikte bahsedilir ama bu sadece sloganda kalýr ve kiþi KENDÝNÝ TATMÝN ETMÝÞ OLUR.
TARÝKAT þeyhlerimizin malikaneleri var.(lider poz. olanlarýn bu hayatý olamaz.çünkü binlerce kiþi en temel ihtiyacýný karþýlayamazken)...Siyasiler,müteahhitlerimiz de ayný durumda..
Herkes malýnýn %2.5 ini her yýl zekat verse fakir kalýr mý? Vergi ayrý bir þey...
Bu koþullarda lüks içinde yaþayan hiç bir müslümanýn(önder,lider konumunda olanlardan) benim için islam namýna düþüncesinin anlamý yoktur.Dini sömürüyor algýsýný oluþturur.SADE MÜSLÜMANA bir þey diyemem..o ayrý..
Ama dini söylemleri sürekli kulanan bir siyasi profil,tarikat lideri,vakýf baþkaný lüks yaþayamaz..Binlerce ümmeti MUHAMMET bu durumda iken bunu yapýyorsa söylemlerinde bir bilinç aramam..
Ben deniz manzarasý seyretmeye gidiyorum þahit abi, darlanýrsan boþkuþ yetiþ diye seslen asdasss![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri