Sayfa 430/1005 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ha şöyle yaw gül biraz para dediğin, bugün sana yarın bana geçen elden ele gönülden gönüle dolaşan bi kaat parçası
    Geçmiş zaman bi gün bizim limoncu Şevket abiden bi kilo limon aldım paraya işaret koydum bakalım aynı parayı bana kakalıycak mı deye, aradan bi hafta ya geçti ya geçmedi bizim bakkaldan sigara aldım üstte para verdiydi bi baktım benim para, işaretten annadım asdasss
    Yaw o değilde hakkaten bizim millette bi enteresan paranın üstüne yazı yazıyorlar hayret bişii, size hiç denk geldi mi yazılı para
    Bazen beklemediğin bir olay olur terse kalırsın ama bazen bile bile terse kalmak çok üzücü ..dün de sevgili tidebringer e yazdım..takip ettiğim tüm major göstergeler mutlak al da ..boşuna inat ettim ..viop hayatımın en büyük volelerinden birini vurmak varken sıfırda kalmak moral bozuyor ki ben kolay kolay moralı bozulan biri değilim ..ama şimdi çok da mutlu değilim ..doğruya doğru

Yapı kredideki kızı dinlemem lazımdı ...tee bayramdan önce xu100- 560 filandı 700 beklentimiz var dedi...şimdi 670
    Hayat hoş gerisi boş

2. Şuç senin değil abi piyasaların doğası büüüle, her zaman doğru poz. da olamazsın. Herif fena oyuncu, üstelik istediği gibi oynuyor bistte
    Burdan şak şak bi verse üc dakkada istese devre kestirir
    Hamdım Piştim Yandım

3. SAHOL akşamları alıp sabahları satmak lazım. Gün içi ucuz kaldı diye alınıyor, gitmeyince akşamları satılıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şuç senin değil abi piyasaların doğası büüüle, her zaman doğru poz. da olamazsın. Herif fena oyuncu, üstelik istediği gibi oynuyor bistte
    Burdan şak şak bi verse üc dakkada istese devre kestirir
    Bir bütün olarak doğru diyorsun ..ama bu defa bile bile çok büyük yanlış yaptım ..bile bile ..beni üzen bu ..yoksa para gelir para gider tabiiki ..para elin kiridir derler zaten ..ama bildiğini yapamıyorsan da suçluyu başka yerde aramamk lazım ..her şort poz açtığımda burda yazdım ispatlıdır ..piyada mutlak long dedim ..ee o zaman suç pala da değil ..
    Hayat hoş gerisi boş

5. Piyasa rolanti olmaz mi ağustos ortalarına kadar falan..

6. 30-50 arasını aldı gibi

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Şimdi ben long oldum ya en üstten kapatmaz
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Şimdi ben long oldum ya en üstten kapatmaz
    Sen long oldun ya, şimdide piyasaya düşecektir... Ben senin kazandığın trade görmedim hiç... Teşekkürler sayende iyi para yszacağım...

Sayfa 430/1005 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •