Sayfa 437/1005 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop LII

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post6485209

Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Demek zencilerle arası iyi...
    Çok eyi ..sen de oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post6478193
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    vazgeç gönül
    vazgeç sesini duyan yok
    bir yağmurun içinde
    ateş böceği misali
    bir yanıp söndün

[IMG][/IMG]

bir ihtimal daha vardı felaket oldu... mor ve ötesi değil paçal ve ötesi... !!! yazık olur size...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Saat 13:00 sonrası volatil günlerde okumamayı tercih ediyorum etkilenmemek adına.
    Sabah sattım elimdekilere , ilk kez uzun zamandır sıfır portföy ( 18 aydır ellemediğim bir başka portföy hariç-o çok uzun vade).
    Real time online olmadığı için anlamı yok ama 14:05 sonrası kısadan 13.065 puanını eski hesap aldım. Şu anda yukarıya yakın yerden kısa pozisyonum var.
    Bunları bırakmayı düşünmüyorum , gün içi duruma göre artırarak devam etmeyi planlıyorum ( miktar olarak Abkanın belirttiğinin 5 katına kadar çıkarım)
    Verdiğim ana kağıdım 1% yukarıda kapattı sattığıma göre.
    Buradan elim varmıyor maalesef, full inanç var piyasada hayatta düşmez diye.
    Kısmet diyelim. İzleyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Aramız fena değil şu sıra. Ama 18 lik gibiler hızlarına yetişmek zor. Kaprisleri de oluyor.

5. Bankalarla ilgili zorunlu karşılık hikayesi atlandı coşkuda.
    Bence olumsuz etkileyecek bir hikaye ve yine baskı getirebilir.

İyi bilanço beklediğim kağıtlarda eğer fırsat oluşursa bilanço öncesi alırım , buraya da yazarım.
    Arada pair trade de çalışabilir bu sıralar.
    Mesela froto bilançosu günü froto short karşına endeks/beklentili hisse long şeklinde. Favökler bu çeyrekte sıkıntı olacaktır bence.
    İyi akşamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Aramız fena değil şu sıra. Ama 18 lik gibiler hızlarına yetişmek zor. Kaprisleri de oluyor.
    Hayat hoş gerisi boş

VİOP30 günlük, @mert, kötü bir haberim var: bugün masanın kaybedeni Garanti Yatırım almış, hatta 2 bin shorttan 4 bin longa dönmüş senmisin yoksa yani kümülatif takas da 4 bin long pozisyonu var,
    ama günlük ve kümülatif takasa bakınca hala long avantajlı görünüyor!

Sayfa 437/1005 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •