Sayfa 449/1005 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    o zaman her zaman söylediğinin sende olmaması senin oyun eksikliğini gösterir bozkurt bildiğini ve inandığını uygulamıyorsan psikolojikman başka tahtada hata yaptırır yaşanmışlıktan nacizane bir tavsiye
    Doğru diyorsun sindoma abi, eksik yanım çok. O yüzden notlarım arasında trade edeceksen tüpten şaşma diye yazmışım, insanız bazan şaşıyoruz gidip ereğli falan alıp daha alttan vererek yımırtalı piyeyi palaya yediriyoruz her seferinde
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    akçay,

selocanda ki formasyon pıst 100 dek i ile aynı formasyon şuanda 2 side beklemede 2 yöne kırılım olma ihtimali var yukarı kırarsa 50.50 ler aşağı kırarsa 43.50 ler formasyon hedefleri.
    dip not.
    biz bu bantları verdiğimizde kafası basmayan sanal oyuncular 2 türlü yorumluyorsun diyor
    1.si kırılım olmamış
    2.oyun hızlı oynandığından makinalarla buraya yazmaya zamanım olmaz .
    kumar oynadık bakalım...

mantıkla bantla değilde hisle öylesine bastım shortu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. froto haftaya 1,000 lira diyenler kervanına katılır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kumar oynadık bakalım...

mantıkla bantla değilde hisle öylesine bastım shortu...
    saatlikte 10 barı şortçular için olabilir şimdilik top ortada
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. 3 5 o.cocugu itin elinde oyuncak bu borsa. Baska bisey degil. Yatirim falan yapilmaz bu borsaya.

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 92.20 den tüp aldım bakalım sindoma abi akşama yımırtalı pideyi yiyecez mi
    Hamdım Piştim Yandım

7. Arçeliğin tokat gibi bilançosuna hazır mı piyasa

8. Herşeyin fiyatı artarken borsada düşüş beklemek bana biraz zor bir ihtimal olarak geliyor.Bu şirketler de enflasyona paraler satışlarına zam koyuyorlar hammadde malzeme stok durduğu yerde değerleniyor nerede ise üzerindeki arazileri fabrika şu bu.Zaman zaman overshoot sonrası düzeltme işin doğasında var ama yön yukarı işte.Mehmet Ş ve Gaye 2 lisin de tamamen vitrin olduklarını enflasyon ile uğraşmaya güçlerinin yetmeyeceğini karşılarında her daim RTE yi bulacaklarını hatta ve hatta daha da ileri gidiyorum Mehmet Ş. in 2024 yılını göremeyeceğini düşünüyorum.RTE yerel seçim öncesi bütün suçu yükleyeceğini birisini buldu işte.

Sayfa 449/1005 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •