Sayfa 49/270 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 385 - 392 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    FK ya her zaman anlık bakılmaz, gelecekteki bilançolarda dikkate alınarak bakılır, büyüme firmasına örneğin astor fk sı yüksek olabilir ama gelecek bilançolarla fk düşecek bunu da fiyatlıyor olabilir… bence bir de bedelsizi var bunun gibi…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mevcut varken 50 ve 100 arası fiyat kazancı olan hisseyi ben almam alanın kendi kararıdır.
    Astor Sabancı'dan değerliyse bu işte bir gariolik vardır.
    yt.tv.degikdir
    Sagliklar

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Mevcut varken 50 ve 100 arası fiyat kazancı olan hisseyi ben almam alanın kendi kararıdır.
    Astor Sabancı'dan değerliyse bu işte bir gariolik vardır.
    yt.tv.degikdir
    Sagliklar
    o sabancının ayıbı hangi kağıdı düzgün olsunki holding değerinde olsun... bunları zamanında da gördük SASA sattı ne hale geldi... YÜNSA sattı ne hale geldi... örneğin Carrefour diğer perakendelere bakın onlara kıyasla sürünüyor.. maalesef sabancının geçtiği her yer bu şekilde

3.  Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    Üstad sıcaktan bayıldı mı?
    Kuzey yarımkürenin herhangi bir noktasında yoksa?
    Buralarda olsa yutubdan atardı bişiler
    Miami diye aktarınca havalı sey diyorlar, ben de sunny isles dayım diyeyim bari. . . . . gecen de burdaydım. . . . . . . calıs calıs nereye kadar. . . . butun memleketi benmi kurtaracağım.. . . . . . bak prenses de ortalıkta yok. . . .param olsa antalya ya gideceğim ama para yok bizde miami ile idare ediyoruz ))))

NOT. . . .şaka değil. . . miami de tatil daha ucuz. . . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Miami diye aktarınca havalı sey diyorlar, ben de sunny isles dayım diyeyim bari. . . . . gecen de burdaydım. . . . . . . calıs calıs nereye kadar. . . . butun memleketi benmi kurtaracağım.. . . . . . bak prenses de ortalıkta yok. . . .param olsa antalya ya gideceğim ama para yok bizde miami ile idare ediyoruz ))))

NOT. . . .şaka değil. . . miami de tatil daha ucuz. . . . . .
    sayın beşiktaş, çanak tamamlanınca yönümüz ne taraf olur siz kesin biliyorsunuzdur

5.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    sayın beşiktaş, çanak tamamlanınca yönümüz ne taraf olur siz kesin biliyorsunuzdur
    ))) Dolar bazlı bakalımmmmmmmmmmm. . . .orda canağa daha baya yol var. . . . .
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    ))) Dolar bazlı bakalımmmmmmmmmmm. . . .orda canağa daha baya yol var. . . . .
    siz böyle dedikçe keyfimiz yerine geliyor sayın beşiktaş

7. GLYHO ve istiraklerindeki tahta yapıcıyi kutluyorum. Gerçekten işini kusursuz yapıyor. Çok zor bir tahta yapıcı...

Aramızdan genel kurula katılan oldu mu?

Sayfa 49/270 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •