80 başlarında yurt dışındaydım,ülkeme faydam olsun diye mok geldim oralardan buralara 40 sene olmuş tam bir mok faydam bile olmamış ülkeme,bu halka yaranılmazzz,80 öncesi faydam olduda ne oldu RTE geldi üstüne çöktü evren özalla+dedemin bağış yaptığı mallara çöktüler yandaş yalakalarıylan,ilimde aile olarak çoğu tanır,kapımdan geçerken karşı geçeden geçiyorlar korkularından,üstelik çökeceksin bunların malına bok gibi malları var diyede laf geçiriyorlar,ulen biz vatanı kurtarmaya çalışırken siz dağlara kaçıyordunuz lavuklar dediğim için,geçmişte bir belediye başkanı vardı izinsiz 18 maddeye göre arazimizden yol için çırpmaya kalktı polisilen zabıtasıylan,anında savcılığa bildirdik hakim belediye başkanına 6 milyar ceza kesti,hakim karşısına avukatı çıktı,hakim yüzüne tükürdü,açtı listeyi bu ne dedi,bunlar ülkeyi bağışlamış vatan için senin başkan ne yapmış kendi bağış yapacağı yerde vatandaşın malını çökmeye kalkmış dedi,üstelik cezayı kendi ödemedi belediyeye ödetti,tabiki kimin cebinden çıktı bizim cebimizden,partisi malum özalın partisiydi,oda RTE gibi talancıydı,üstelik kat,kat fazla...böyle partilerin ne ülkeye neden halkına faydası vardır,sadece çalmasını bilirler halkı kandırarak,yani işin özü dışarıda kalıp ülkeme gelmeseydim şimdi stresim olmazdı,gerçi duyarlı olduğum için bende stres bitmez.![]()
Yer İmleri