Sayfa 613/1005 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Şaşırdık mı

8700 long kapatmış ortalaması 7562. Bofa ne ders o bu piyasada.
    o ortalamayı yapmak için

6620 ortalama ile 1,3 milyarlık hisse satıyor... dönüp 6710 ortalama ile alıyor

yarın spot yukarda oynarsa kar eder, olmazsa el elde baş başta

2. Hayırlısıyla şu gri liste mevzusu da çözülse de devamlı diken üstünde oturmasaydi bazı arkadaşlar. Moddy olsun fitch olsun bunlar niye not mot aciklamiyorlar ?.. epeydir göremedik kendilerini.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İNFO

açıkçıdır demiştim

745500 üstüne geçilince piyasayı o kaldırmış (7480 ortalama ile 10.000 long açmış ) spottanda bi 500 milyonluk mal aldı

sabah sattı... düşseydi piyasa kar edecekti

ama kaldırdılar, döndü takıldı longcuların peşine

4. Savunma Fuarı vesilesi ile ASELS gazlanıyor.

>>>>>>>>>>>>

https://www.borsagundem.com.tr/haber...asladi-1751652

...

Söz konusu projeler ile F-16 ÖZGÜR uçaklarının, Viper uçaklarından daha kabiliyetli olacağı bilgisini veren Görgün, "Tüm F-16 projeleri düşünüldüğünde oldukça yoğun ve tempolu bir döneme girdiğimiz muhakkaktır. Yolumuz uzun ve zorluklarla dolu olacaktır. Birlikte ele ele verdiğimiz zaman geçmişte olduğu gibi gelecekte de eminim ki tüm sorunların üstesinden geleceğiz." diye konuştu.

https://www.savunmasanayist.com/f-16...rine-ne-katar/

Diğer F-16 konfigürasyonlarındaki uçaklar 4. nesil olarak adlandırılırken, F-16 Blok 70 ise 4.5 nesil olarak adlandırılmakta. 2015 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren F-16 Blok 70, halihazırda Lockheed Martin tarafından birçok ülkeye pazarlanıyor.

https://www.borsagundem.com.tr/haber...imzasi-1751624
    ASELSAN tarafından geliştirilen GÜRZ Hibrit Hava Savunma Sistemi, GÖKSUR Yakın Hava Savunma Füze Sistemi, GÖKDEMİR Füze Fırlatma Sistemi ve GÖKBERK Mobil Lazer Silah Sistemi, Türkiye'nin hava savunmasına güç katacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aynı şeyler olduğundan sildim..zaten herşey bu günkü mesajlarda var..

HERKSE KENDİNCE HAKLIDIR VE ARGUMANLARI VARDIR.ZATEN öyle olmasa aynı kademeden biri alıcı diğeri satıcı olmazdı...

Borsada tartışmanın anlamı yok..isteyen 3-4 dolar der...

isteyen 1.50 dolar.

İyi akşamlar.

6. bu hafta uyuz kapanışını 7000 az üzeri bekliyorum,
    Akbankın kârı oldukça iyi gelmiş, yarın ykb ve bu sert artarsa şaşırmam
    11,75 bana yalan gibi geliyor, tuzak kurup ky yi banka treninden aşağı atmış olabilirler
    yarın banklar sert açıp birde ykb uçarsa ardından bakarız
    dibe yazıldık, geldi mi, gelmedi, nasip değilmiş

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Müdahale etmeyelim arkadaşlar, belki tutturur bizde tebrik ederiz. Ayrıca Ağustos olmazsa ekime demiş
    Yani orta vadeli bir analiz sayılıyor bu 5500 rakkamı
    Hayırlı olsun diyelim cahocuum
    Ben ekime attın varsayarak 7900 den saydım cetonlarına mukayyet ol emi
    Belki tutturur Ben birşey yazıyorsam laf olsun diye yazmam... Anlık nickiyle trade edip, nickine sahip çıkmış pek kalmadı... Dikkatini çekerim...

Sen lemurun hayalleriyle 230 liradan Thyao al 400 olacak diye Adamın geçmiş mesajlarına da mı bakmıyon bozkuş? Bknz: Ters indikatör nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TRADE İŞLEMLERİ ONLİNE söylesek ne olacak ki?Bence anlamsız..önemli olan 3-5 haftalık yorum-yön tayini yapmaktır...

Önemli olan mevsimiifade etmektir..short-long mevsimi/trenti...

5200 den beri 7.000 hedef diyordum...hepsi mesajlarda var..7200 den sonra ASLA LONG AÇMAM...GİDERSE YOLU AÇIK OLSUN..zararı yer, otururum..

6800-7200 arası bence stoplu BEKLEMELİK SHORT bölgesidir..ya 300 puan zarar ya da 1500/2000 puan kar...

Bu tarzda bir ifadeyi-poz. ocak başında aldım ve 1200-1400 puan arası aldım..bunu arkadaşlar bilir..

ya nasip dedik...bakalımmmmmmmmmmmmmm

not, bence bu iktidar oldukça 3.00 dolar üzeri çok zor...NACİ varken ve güven yıkılmamışken 2.25 dolar zirve oldu...3.00 dolar rallisi MUHALEFET GELECEK rallisiydi..

Düşüncelerimi koşulsuz ifade ediyorum..yani yön-trent düşüncem belli ve net..ama elbette stoploss var..7200 üzeridir...

Sonra bir dallama gelir..''her cuma long olan zengin olur'',der..adamın viobdan anladığı bu..ve bunlarla polemik yaşarsın.Kamuya açık forumun önlenemez sıkıntısı bu.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...32#post6485432

Baaak sen
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 613/1005 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •