Originally Posted by çıtak fdax... powılı dinlemiyor bile... yarın şortçuya ZULUM var 754350 de 1 k vardı, onu alabildim sadece acele etme canlı yanda konuşuyor fed başkanı.....birazdan piyasalar kızarır....İmkb yi hariç tutuyorum....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 acele etme canlı yanda konuşuyor fed başkanı.....birazdan piyasalar kızarır....İmkb yi hariç tutuyorum.... birşey olmaz BOFA ile YF... 2 milyarlık satmıştı... geri hepsini aldılar.. YF 235 artıya bile geçti hem spotta mal gaptılar, hem viopta düşük maliyetli şort buldular daha onları solutmazlar... kaçmalarına müsade etmezler MOKOKO ya devam Originally Posted by çıtak FED'dir, şudur budur.. bir bahane bulup GÜNLÜKTEKİ şu ikili tepeleri almaya zorlayacak bu bacakları atlayamazlar, bi punduna denk getirip, bir saldırma yapacak yukarı
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 acele etme canlı yanda konuşuyor fed başkanı.....birazdan piyasalar kızarır....İmkb yi hariç tutuyorum.... ama haklısın sanırım bu maliyet biraz yüksek oldu galiba
Forum Rules
Yer İmleri