Sayfa 679/1005 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Viop LII

1. Abka SP500 de düşüş geliyordu, Mayıs'ta? Hadi Haziran'da olsun o da olmadı?

Lan Temmuz bitti SP500 endeksi zirveden zirveye koştu, ne oldu bıdı bıdı yapıyordun...

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    742.5 şort 766.6 flat
    Owlum sen yine ne ara şort açtın,akıllanmaz ayu daa ben saa bişii demiycem.bi hafta önce uyardım, ondan sonra caho laf sokuyo diye adam yerine koyma, suçu at cahoya Cahocuum hakkından gelür senin. 100 işlemden 9 a düştü başarı oranın asdasss
    Şaka yaw şaka,sen benim nazarımda yine en kral vobcusun,(her ne kadar artık ihtiyarlasanda 58 liklere taş çıkartırsın, derrrrmişim. ) real time online olarak önceki kazandıklarına say

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben saa darılmadım ki, elini belli edip zopa yediğin zaman üzülüyorum, sivridilli cahocuum paso laf çakıyo görmüyon heralde
    En son lönksün doğru yolu buldun, go go tar tar gelsin paralar, dönüşte konu komşu tüm mahalleli olarak şortumuzu giyip herifi odada bekleriz...
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Artık bir cümle değil...tek kelime ile cevap veriyorum...hoştttttttttt

son 2 yılda sp500 ile ilgili tüm yorumlarım tuttu..O zaman bir şey dedin mi?

5 kere isabet ettir ama birisinde sadece zamandan kaybet, laf çak.

Dostlara: sp500 de ben asla hisse almam.OLMASI GEREKEN OLACAK ama zamanı bilmek mümkün değil.

Ekonomik gerekliliklerle piyasa bir süre ayrı takılabilir ama eninde sonunda ekonomik temeller doğru çıkar...Bu sp500 de geçerlidir.

spde 7 tane hisse ile momentumla iş buraya geldi..Sarhoşluk devam da edebilir..Bu olay 2008 krizinden öncede oldu.Yani ekonomiye ters bir ralli...SONU BENZEMESİN...

TRAFİĞE ÇIKAN TRAFİK KAZASI YAPABİLİR(EN MÜKEMMEL SÜRÜCÜ OLSA DA)..AMA TRAFİĞE ÇIKMAYAN KAZA YAPMAZ...

Yorum yapan hata yapar ama orta vadeli analiz yapmayan asla yanılmaz.

4. Bizim borsada şort diye milleti yanlış yönledirirken argüman olarak SP500 1 AY İÇINDE ÇÖKECEK VA DİYORDUN... SP500 Hikaye, maksat milleti BIST in düşeceğine inandırmak

Hoştttt...

5. Sokakta ki herhangi bir adam dahi senden daha mantıklı yorumlar yapar finans dünyası hakkında...

6. Hissenet in reklamsız versiyonu olsa(sadece Zinedrimed hoca gibilerin yorumlarını görebildiğimiz) parası neyse verir geçerdim valla

7. Froto bilanço kritik.
    Eğer beklenti veya beklentinin az üstü dahi gelse düzeltme gelebilir.
    Akşam kapanışa biraz kısa açtım. Endeks içinde ağırlığı müthiş ve orayı da etkileyebilir.
    Otomotivlerin biraz dinlenmesi gerekebilir ama yabancı alışı her şeyi değiştiriyor.
    Elimde iyi ortalamalı biraz da short var , normalde ciddi miktara kadar çıkarım ama biraz izleyerek gitmeyi tercih edeceğim.
    Akıntıya karşı yüzmeye çalışıyor olabilirim.
    İyi akşamlar.

8. Bu arada 600 a Pegasus mu olur?
    Oldu hem de çok güzel oldu.
    Tarihin en büyük shortçu çöplüğü olan Pegasus görevini yine başarıyla yaptı, tıpkı pandemi öncesi 30-190 hareketinde olduğu gibi.

Sayfa 679/1005 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •