Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LII

1. THYAO'daki kişi ayrı dediler, onun dışında 3-5 kişi varmış piyasayı yapan hepsine yetecek para olmadığı için bölüm bölüm gidiyorlarmış. Yan hisselerde tahtacılar ve spekülatörler varmış, herkes bütçesine göre bir tahta belirlemiş muhtemelen.

Dünyanın en likit borsalarının başında geliyormuşuz, diğer borsalar kıskanıyormuş.

Şu kişinin girdiklerine girmeyin bunlar para kazandırmaz vs deniyor. Falanca hissedeki kişi benim dolar maliyetim bu diye şikayet ediyormuş hissesini zor kontrol ediyormuş vs.

Sohbet odalarını dinleyenin kafası karışması normal.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    alper ,

nasıl keyfin yerindemi 123 üzeri formasyon başlayacağı için dün sana bunu yazdım ,
    lavukta kchol taşı aşağı iticem diyordu ,
    dünde yazdım gediğine koyacam diye rahatlamıştır şimdi
    Haha. Bilmemmi abi. Ellerine sağlık.
    Senin 131i bugün görecek gibi. Çok deli gidiyor.
    Hakkat caho nerde yaw. Uçurumdan mi düştü

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben kimseye örnek olmak istemem. Deneysel yaşıyorum, başkaları ne düşünüyor bu tip sohbet odalarında fikir ediniyorum.

İnsanın başına ne gelirse ya meraktan diye bir söz var.
    yanlış anlamayasın eleştiri için değildi ..ister istemez alt beyin etkilenir farkında olmadan karar aldırır tabi bu herzaman kötü sonuçlara varır anlamıda çıkmaz ama neticede istem dışı işlem yapmış olabilirsin

sen bakma söylenenlere merak iyidir öğrenmenin yolunu açar

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yanlış anlamayasın eleştiri için değildi ..ister istemez alt beyin etkilenir farkında olmadan karar aldırır tabi bu herzaman kötü sonuçlara varır anlamıda çıkmaz ama neticede istem dışı işlem yapmış olabilirsin

sen bakma söylenenlere merak iyidir öğrenmenin yolunu açar
    Zamanında etkiledi, şimdi ben durumu içime sindirdim.

Amaç artık para kazanmak değil neyin ne olduğu ve nasıl çalıştığını öğrenmek.

Belirli bir paranın üstünde yalnız yaşamak çok zor, ihtiyacın kadar para istemek lazım.

BİST100 yeni zirvesi, 7000 iyiydi gerçi!

6. Masayı ara ara sallasınlar HACİM gerekli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Geçen bir sohbet odasında katılımcı hep uzun vade diyorsun da ben emekliyim o kadar uzun bekleyecek vaktim yok ben ne yapayım dedi, net bir cevap veremediler. Genelde çocuğuna filan bırakırsın deniyor.

Bir başka sohbet odasında bayrak, flama takip edin dendi, bana mantıklı geldi. Tabi çok anladığım bir şey değil.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen bir sohbet odasında katılımcı hep uzun vade diyorsun da ben emekliyim o kadar uzun bekleyecek vaktim yok ben ne yapayım dedi, net bir cevap veremediler. Genelde çocuğuna filan bırakırsın deniyor.

Bir başka sohbet odasında bayrak, flama takip edin dendi, bana mantıklı geldi. Tabi çok anladığım bir şey değil.
    Bayrak ,flamadan ziyade düşen kanal kırılımları kısa vadede en iyi karı bırakır..Kırılım sonrası zaten tahtacı uzun barın arkasına flama yaptırır çoğunlukla...
    Ama hep derim. Günlük trade ile para kazanılmaz. Para kazandığını sanan , gerçek kazancın nasıl olduğunu bilmiyordur.
    Uygun zamanda alıp yatacaksın. Başka yolu gerçekten de yok bu işin...
    Bilmeyenler için swing trade yöntemini araştırmasnı tavsiye ederim.
    Tabu bu uygun zaman 1 dolara endeksten mal almaya çalışmak demek değil Öyle yıllarca beklersin belki, gelse de korkudan alamayabilirsin.
    Enflasyonu ve piyasa gidişini düşünerek dolar bazlı bir yerden gireceksin grafiklere.

Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •