Sayfa 280/717 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 5732 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Benzer tahminde bulunmusuz Birde şöyle bir durum var 1. Ceyrekte favok 630 milyondu bilanconun dipnotlarinda bulamadim ama diğer firmalarin acikladigina göre tek seferlik deprem vergisi alınmış ilk çeyrekte devada 150 milyon tl vergi ödemiş ilk çeyrek belki tek seferlik deprem vergisinden dolayi yüksektir bu ceyrekte böyle bir vergi yükü çıkmazsa dahada iyi bir bilanço görebiliriz.
    Q1 Finansal rapor dipnotlar 29, sayfa 64 de vergi ile ilgili açıklama..

2.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Q1 Finansal rapor dipnotlar 29, sayfa 64 de vergi ile ilgili açıklama..
    İyi hafta sonları.
    Benim bildiğim deprem vergisi 2 taksit halinde ödenecek. 1. Çeyrekte ilk dilim ödendi. 3. Çeyrekte 2. Taksidin ödeneceğini biliyorum. Net bilgisi olan arkadaşlar düzeltirlerse.

Alıntı Originally Posted by y0f0b0 Yazıyı Oku
    İyi hafta sonları.
    Benim bildiğim deprem vergisi 2 taksit halinde ödenecek. 1. Çeyrekte ilk dilim ödendi. 3. Çeyrekte 2. Taksidin ödeneceğini biliyorum. Net bilgisi olan arkadaşlar düzeltirlerse.
    İlgili satırlarda 2 taksitte ödeneceği yazıyor zaten ama toplam tutar Q1 de düşülmüş diye anlıyorum finansal tablolardan.

4.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    İlgili satırlarda 2 taksitte ödeneceği yazıyor zaten ama toplam tutar Q1 de düşülmüş diye anlıyorum finansal tablolardan.
    doğrudur; hesaplanan ek vergi Deva için 154 mio tl idi ve tamamı Q1de mali tablolara yansıtılmış durumdadır. 2 taksit olan kısmı ödemedir, mali tablolara (kar/zara tablosuna) vergi gideri olarak 2 taksitte yansıtılma gibi bir durum yoktur (dönemsellik ilkesi).. zaten dipnotlarda da belirtilmektedir.

5. 28.07.2023 Tarihinde TÜİK web sitesinde 2023 yılı Haziran ayı, Dış Ticaret İstatistikleri
    yayımlanmıştır.
    İhracat
    Yayımlanan verilere göre 2023 yılının Ocak - Haziran ayı Türkiye İlaç İhracatı, bir önceki yılın
    Ocak - Haziran ayı ile karşılaştırıldığında 25,4% oranında artış olduğu gözlemlenmektedir.
    2023 yılı Ocak - Haziran ayı ilaç ihracatı rakamı 1.148 milyon USD’ye ulaşmıştır.
    12 Aylık dönem rakamları karşılaştırıldığında ise ihracatta 7,14% artış gözlemlenmektedir.
    İthalat
    Yayımlanan verilere göre 2023 yılının Ocak - Haziran ayı Türkiye İlaç ithalatı, bir önceki yılın
    Ocak - Haziran ayı ile karşılaştırıldığında 7,14% oranında artış olduğu gözlemlenmektedir.
    2023 yılı Ocak - Haziran ayı ilaç ithalat rakamı 2.440 milyon USD’ye ulaşmıştır.
    12 Aylık dönem rakamları karşılaştırıldığında ise ithalatta -19,51% azalma
    gözlemlenmektedir.

İhracat verileri yayınlanmış Devada bu doğrultuda arttırmıştır ihracatını umarım.

(deprem vergisi ile ilgili bilgilendirmeler için teşekkürler)

6. sabahtan beri taşak geçiyor tacirden alıyor denizden satıyor tacirden satıyor yatırım finansatan alıyor yatırım finanstan satıyor denizden alıyor eğer son bir saattir tahtaya yeni giren tera yatırm fonu gedikte yabacı değilse bugün akşama kadar taşak geçecek tahtayla ayıptır iyice b..nu çıkardı

7.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    sabahtan beri taşak geçiyor tacirden alıyor denizden satıyor tacirden satıyor yatırım finansatan alıyor yatırım finanstan satıyor denizden alıyor eğer son bir saattir tahtaya yeni giren tera yatırm fonu gedikte yabacı değilse bugün akşama kadar taşak geçecek tahtayla ayıptır iyice b..nu çıkardı
    3 gündür aynı %2 yükselt son 2 saat 1 gün önce kapandıgı fiyatta oyala eşleşmeyi %0,50 0,70 yukarı yap ertesi gün yüksek ac yukarı götür sat çarsamba gününden beri aynı

Nereye kadar yapacak bunları, piyasada mal kalmadi.%8 var bizlerde.illa patlayacak

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 280/717 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •