Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop LII

1. Viop LII

Herkes dolar bazında hesap kitap yapıyor mecburen başka bir alternatif yok gibi. Ancak Ben yıllık beklenen enflasyona göre yapıyorum. Geçen sene 5650 lerde kapanmış borsa. Bu sene beklenen enflasyon büyüklerimiz tarafından yaklaşık %60 öngörülmüş. Geçen seneki kapanışın üzerine bu rakamı ilave edersen endeks en az 9000 bin olmalı yıl sonunda benim hesaba göre.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ENFLASYON rallisi değilde ne ?

arçelik 500.000 buzdolabı satıyordu da ... 5 milyonamı çıktı ?
    haklısın

ama borsa sadece enflasyon değil.

sadece dolar da değil..

sadece teknik analiz veya temel analizde değil

sadece sidies de değil.

burası yapay bir para piyasası... ve o paranın bir kısmı zamanı gelince. çıkacak

kocamannn bir enkaz bırakacak..

diğer konu enflasyon kadar kazanç varsa

nette kazanç ne ?

" 0 " yazı ilen sıfır..

onun yerine otomobil al ne bileyim konut al en azından enkaz sonrası elinde bir otomobil kalır

konutta en azından elinde bir konut kalır

borsa bu seviylerde iken bu kadar risk .. ben almam alanada mani olmam.

ama borsada biri kaybediyorsa birilerinin kazandığı yapay oyunun döndüğü masa vardır

3.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Herkes dolar bazında hesap kitap yapıyor mecburen başka bir alternatif yok gibi. Ancak Ben yıllık beklenen enflasyona göre yapıyorum. Geçen sene 5650 lerde kapanmış borsa. Bu sene beklenen enflasyon büyüklerimiz tarafından yaklaşık %60 öngörülmüş. Geçen seneki kapanışın üzerine bu rakamı ilave edersen endeks en az 9000 bin olmalı yıl sonunda benim hesaba göre.
    Başka alternatif olmadığından değil hocam. Teorik olarak, sağlıklı piyasalarda şöyle yürür işler(doğru bulduğumdan değil!):

(USD/inflation) / (Currency/inflation) = Currency
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Başka alternatif olmadığından değil hocam. Teorik olarak, sağlıklı piyasalarda şöyle yürür işler(doğru bulduğumdan değil!):

(USD/inflation) / (Currency/inflation) = Currency
    Risk primi eksik kalmış. Yani bu da teorilerden biri ama kesin böyle olacak diye bir şey yok. Neticede arz ve talep olayı.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sevsinler değil mi başganım ?
    Biz sevgi pıtırcığı insanlarız.
    Tabiki sevsinler.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    7700-8000 aralığından satış bekliyorum,aşağıda hedef 6000-6400 bandı......ytd

bist 30 .....
    Sen diyorsan olur abi.
    Sevgiler.

Norveç'in 1 trilyon doları aşan değere sahip devlet varlık fonu, 2022 yılı sonu itibarıyla Türkiye'deki bazı şirketlerin hisse senetlerine 1 milyar 217 milyon 31 bin dolar yatırdı.

Dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun söz konusu Türk şirketlerinin hisselerine yaptığı toplam yatırım 1 milyar 217 milyon 31 bin doları bulurken, fonun portföyünde Aksa Enerji Üretim AŞ, Enerjisa Enerji AŞ, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), Galata Wind Enerji AŞ ve Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ (Tüpraş) hisseleri de yer aldı.

şimdi bugünlerde bu varlık fonun hereketlerine dikkat etme zamanı....satışa geçmek üzere haberiniz olsun....coşku zamanı malın en iyi çıkılma zamanı....kulis bilgisi dikkat....

Fonun bu 5 enerji şirketindeki ortaklık hisse değeri yaklaşık 161 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çimsa % 600 bedelsiz..

vays.
    etil alkollü mamülat tüketiyorsan , londra' da dukes hotelin barı var. yalnız gece 11 de kapanır , akşamüstüsü 3 de açılır. pazar kapalı... orada demlenebilirsin. dondan hallice kısa şort, kısa kol gömlekle değil smart casual gerekir. hazırladıkları martinide alkol tadı alamazsın çünkü , şişeleri belli bir soğuklukta dondurucuda saklıyorlar... şurup gibi akıyor hazırlarlarken... içine kabuğunu sıkıp bıraktığı portakalı Türkiye' de hiç bir manav tezgahı görmedi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 763/1005 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •