Sayfa 107/181 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon
Arama sonucu : 1446 madde; 849 - 856 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Enerjinin yıldızı biziz acık ara önde gidicez digerlerine göre ...3 gunde gelen kaplarda alınan iş 700 milyon tl geçti daha ne olsun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Bugün dar alanda kısa paslaşmalar filmini izledik. Haftaya şöyle atak olgunlaştırıp bol gollü bi maç izlesek artık

3.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Bugün dar alanda kısa paslaşmalar filmini izledik. Haftaya şöyle atak olgunlaştırıp bol gollü bi maç izlesek artık
    boşver biraz daha böyle gitsin motorlar sogusun nal toplatacagız millete nal ileride ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. 1 haftada nerdeyse gecen senenin yuzde 40 kadar ihale almışız bu gol degilde ne acaba...

5. Ben de bilanço açıklanana kadar buralarda oyalanması ve bu fiyatları iyice sindirmesi taraftarıyım. İnşallah güzel bir kar gelir ise ondan sonra bir ralli için yeterli gücümüz olur.
    Açıkçası bir önceki bilançodaki kar miktarımızı beğenmemiştim umarım bu sefer güzel bir kar rakamı gelir

6.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Ben de bilanço açıklanana kadar buralarda oyalanması ve bu fiyatları iyice sindirmesi taraftarıyım. İnşallah güzel bir kar gelir ise ondan sonra bir ralli için yeterli gücümüz olur.
    Açıkçası bir önceki bilançodaki kar miktarımızı beğenmemiştim umarım bu sefer güzel bir kar rakamı gelir
    Bence şuan bilançoyu degil gelecegi fiyatlıyor...

7. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile imzalanan iş birliği anlaşmalarının yaklaşık 30 milyar dolarlık bölümünün enerji alanında olduğu, Türkiye’de deniz üstü rüzgâr, güneş enerjisi santralleri yapılacağı belirtiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bence şuan bilançoyu degil gelecegi fiyatlıyor...
    İyi bir bilanço ile desteklenirse yukarı güzel bir trend yapacağını düşünüyorum aksi halde çok bekletebilir.
    İleride zaten çok güzel karlar gelecektir, sektörle ilgili haberler de oldukça olumlu, bilanço da desteklerse şahane olur.

Sayfa 107/181 İlkİlk ... 75797105106107108109117157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •