Sayfa 770/1005 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yazmadan önce epey düşündüm. sonra da yazayım dedim.

önceki haftalarda enerji sektörüyle ilgili yazmıştım. şimdi malum haber akışına bakınca biraz fazla parlatıldığını düşünüyorum. tr devletinin ve hükümetinin şu anda yapacağı en mantıklı şey tabii ki de cari açığı azaltmak için enerjiye önem vermesi. ama bazı şirketler sanki 10 yılını bile fiyatlamış gibi. şimdi bu haber akışı içinde alım yapmak çok mantıklı gelir insana. sonra bakarsın ki el elde baş başta kalmışsın. bu işler böyledir.

bence onun yerine daha farklı bir strateji daha iyi olur. misal bu şirketlerin tesislerini kuracak mühendislik kapasitesi olan holding ve şirketler çok daha cazip. pekala temiz enerji politikaları gereği başka ülkelerden de iş alabilirler.

asıl yazacağımı sonda yazayım. angen diye bir şirket var. koç olayı medyaya düşünce yazmaya karar verdim. bu şirket tıbbi kitler vs üretiyor. sadece insanlar için değil veterinerlik kitleri de var. üretiminin %85'i ihracat. daha da iyisi karını dağıtıyor ve argeye de kaynak ayırıyor.

avrupanın dibinde 85 milyonluk bir ülkede bana göre fazla iyi bir şirket. 2 yıl önce halka arz edilmiş. son çeyrek bilançoları çok kötü. bulunsun hesabı cuma kapanışta bin lot aldım. daha da alacağım. gerisi kısmet.
    18 mayıs da yüzde 100 bedelsiz bölünmüş.....abka aylar önce bunu yazmıştı....ama hala yerinde sayıyor...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Çin ile ABD arasındaki Tayvan krizi derinleşiyor! Tayvan'a yapılan askeri yardım sonrası Çin'den flaş açıklama geldi!

ABD ile Çin arasında Tayvan arasındaki tansiyon hat safhaya ulaştı. ABD'nin Tayvan'a 345 milyon dolarlık askeri yardımının ardından Pekin cephesinden kararlı bir açıklama geldi

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarının para çıkışlarını görüyorum çoğu hissede..
    Sanırım kar realizasyonlarını yapıyorlar..Bu borsa hemen düşecek demek değil...
    Not olarak kalsın.
    İzlemek lazım...
    twitter hüstadlarının büyük kısmı geçen haftadan beri realizasyon olacak, normaldir, sıhhatlidir, çok çıktı yüzde50 yaptı seçimden beri- haklı gibi görünen bi argüman, biraz satış yesin haziranda bi düzeltme başladı, 2 dalga 10 gün sürdü ppkya kadar.. öyle bi düzeltme gelse hiç kimse niye geldin demez zaten

ben yüzde50 yaptı yetmez, bi yüzde50 daha zamlanmalı borsa diye düşünüyorum.. eskiden akçay haftada bir tuvalet kağıdı fiyatlarını update ederdi, yüzde30 daha artmış, zeytinyağı 2 ayda yüzde 120 zamlanmış falan, o mantıkla borsa ucuz kaldı yüzde 50 daha zamlanmalı diyorum

endeksin perşembe-cuma sıkışmadan çıkış hareketi değme tahtacıya taş çıkartan bi hareket oldu, yarın devamı gelirse- gapli açar, ve gap korunursa- gözümüzü 10 bin açarız, yarının tek handikapı hisse vadelilerde vade sonu- klasik satış baskısı.. tabii londra bi 100 milyon daha soksa, satış baskısı falan buhar olur, o ayrı

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    7700-8000 aralığından satış bekliyorum,aşağıda hedef 6000-6400 bandı......ytd

bist 30 .....
    Geçecek sankim, Mehmet abi. Yalıtım Tavsiyesi deeldir.

5. 7 haftadan sonra ilk kez geçen hafta yabancı takas oranı haftalık olarak düştü..
    . Bu hafta da izlemek lazım..

Herkeş kendi portföyüne baksın. [emoji2]

Ben karanlıktan korkarım.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    7 haftadan sonra ilk kez geçen hafta yabancı takas oranı haftalık olarak düştü..
    . Bu hafta da izlemek lazım..
    Bir oran var mı, ne kadar düşmüş acaba ?
    Son düzenleme : altınorta; 30-07-2023 saat: 19:46.

8. İş Yatırım sitesindeki bilgilere göre YKBNK'da yabancı çok artmış, renklendirirken az düşenler kırmızı gözükebiliyor.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...deks=03#page-3

Aynı listenin yılbaşından bugüne performansları.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 770/1005 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •