Şahit ustam ben tükkanı kapatıp bozkuşun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve dişçi çok kurcalamış
Şahit ustam ben tükkanı kapatıp bozkuşun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve dişçi çok kurcalamış
kanparası diye birşey olamaz.
ceza kesinlikle caydırıcı olmalı. yok onun akrabası yok benimkinin dayı oğlu. bırakıverelim falan saçmaladılar iyice.
kısasa göre parası olan.. leblebi gibi adam öldürür
biraz mantık ya..
idam falan filen hak getire.. adam çete ise. sülasine kadar kökünü kazır. ne kısası. kim kimden şikayet olacak ozaman.
abd de kısas vardır ama öyle bildiğin gibi değildir.
bilip bilmeden sallamayın.
8023 altında short olur bence piyasa ama bakalm görebilecekmi.![]()
KASITLI adam öldürmede bence tek çare idamdır.KATİL, kendi karısının dul , çocuklarının yetim kalacağını bilse bunu yapmaz...
Çinayet işleyende şu mantık var;'' işin sonunda ölüm yok.20 yıl ceza alırım.İyi halden aftan 10 yılda çıkarım''.(1994 te ANKARADA benim arkadaşımın babası öldürüldü..katil 7-8 yıl yattı.)
Cezalar kesinlikle caydırıcısır.ÖRNEK SİNGAPUR DA CEZALAR çok serttir(15 GR. EROİN BULUNDURAN KADIN İDAM EDİLDİ) ve en güvenilir ülkelerden birisidir.
KISASTA af yetkisi devlette değildir.Ölenin ailesindedir.ALLAH AŞKINA EVLADI ÖLDÜRÜLEN HANGİ ANNE katili affeder...
Siyasi-düşünce suçunda idam olmamalı.Bu günün haini yarın ,kahraman olarak iadei itibar alabiliyor.Ama bu tekel bayisinde olduğu gibi İDAM ŞART...
@Abka ..çok zor çok evlat acısı . Allah sabır versin yaşayanlara ..
https://tv.haberturk.com/tv/dunya-ha...affetti/115687
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri