Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop LII

1. Şahit ustam ben tükkanı kapatıp bozkuşun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve dişçi çok kurcalamış

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İki üç enedir sokakta polis görmüyorum. Ne trafik ne asayiş. Bekçi zaten hiç yok. Yüz metre otemde karakol var araba müziklerinden gına geldi. Dün polis itisunun arkasında bangır bangır müzik çalarak takip eden araç vardı hicbirsey olmuyor.
    Asayiş olaylarında üç beş polis bekçi karkol dışına çıkıp, en azından ana arterlerde volta atsalar yariyariya bu olaylar azalır. En azından belinde makine olanlar kabak gibi ortaya çıkar taşımaya çekinirler. Böyle tekel olaylarini bahane göstererek hemen kısas, şeriat talepleri komik oluyor. Polis görevini yapsın yeter. İçişleri bakani ne işe yariyor?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kısas iyi anlasan bunu yazmazdın.....abd bazı ayaletlerde kısas var ....bu insani bir ceza sistemi.....senin çocuğu öldüren birine sen karar veriyorsun katile ne yapılacağını....bunun neresi kötü.....

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Emlakk,
    kankiii,
    250 de takıldık.
    bokşuşu da alıp gelsen.
    % 2.5 endekste bitane biletavanın yokmu akua

boşkuşun kanalı diyolar. tersten yaptılar kanalı ellam.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kısas iyi anlasan bunu yazmazdın.....abd bazı ayaletlerde kısas var ....bu insani bir ceza sistemi.....senin çocuğu öldüren birine sen karar veriyorsun katile ne yapılacağını....bunun neresi kötü.....
    kanparası diye birşey olamaz.

ceza kesinlikle caydırıcı olmalı. yok onun akrabası yok benimkinin dayı oğlu. bırakıverelim falan saçmaladılar iyice.

kısasa göre parası olan.. leblebi gibi adam öldürür

biraz mantık ya..

idam falan filen hak getire.. adam çete ise. sülasine kadar kökünü kazır. ne kısası. kim kimden şikayet olacak ozaman.

abd de kısas vardır ama öyle bildiğin gibi değildir.

bilip bilmeden sallamayın.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahit ustam ben tükkanı kapatıp bozkuşun kutuyu tamir ettirmeye gitsem olur mu zenciler ve dişçi çok kurcalamış
    sen de benim gibin fakir geldin, zengin gidecen.
    zengin gitmeden önce, derinlik al da pasta yapıştır. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8023 altında short olur bence piyasa ama bakalm görebilecekmi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KASITLI adam öldürmede bence tek çare idamdır.KATİL, kendi karısının dul , çocuklarının yetim kalacağını bilse bunu yapmaz...

Çinayet işleyende şu mantık var;'' işin sonunda ölüm yok.20 yıl ceza alırım.İyi halden aftan 10 yılda çıkarım''.(1994 te ANKARADA benim arkadaşımın babası öldürüldü..katil 7-8 yıl yattı.)

Cezalar kesinlikle caydırıcısır.ÖRNEK SİNGAPUR DA CEZALAR çok serttir(15 GR. EROİN BULUNDURAN KADIN İDAM EDİLDİ) ve en güvenilir ülkelerden birisidir.

KISASTA af yetkisi devlette değildir.Ölenin ailesindedir.ALLAH AŞKINA EVLADI ÖLDÜRÜLEN HANGİ ANNE katili affeder...

Siyasi-düşünce suçunda idam olmamalı.Bu günün haini yarın ,kahraman olarak iadei itibar alabiliyor.Ama bu tekel bayisinde olduğu gibi İDAM ŞART...

8. @Abka ..çok zor çok evlat acısı . Allah sabır versin yaşayanlara ..

https://tv.haberturk.com/tv/dunya-ha...affetti/115687
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 792/1005 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •