tavan olmayan hisselerde.. 2 kademe yukarı satış yazdım.
bu endekste gitmedi.
% 10 yazdım hepsine.
tavan olmayan hisselerde.. 2 kademe yukarı satış yazdım.
bu endekste gitmedi.
% 10 yazdım hepsine.
Agabey bu ülke kanunları esnete esnete adaletin içine edilen bir yönetime sahiptir. Ergenekon dan yatanlara kanun yapicimiz der ki ya bunlar camileri bombalayacaklardi bir sürü insan ölecekti o yüzden yeniden yapabilirler hop idam edelim bunları .. Ortadoğu adalet sistemi olarak rezildir adaleti hikayedir. Adalet konusunda bize çoban lazımdır biz beceremiyoruz Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şortları kapadım.... tekrar 8065..... Long....
bizim ülkede boşuna konuşuyoruz bence adaleti.
adam yatmış çıkmış yatmış çıkmış..
son yakalandığında bakıorsun 17 suçtan yine geri aranıyo
![]()
Vallah arkadaşlar, bazen silah alayım diyorum(yasal yolla).Eşim karşı çıkmasa alacağım.
Ankaranın merkezinde TOFAŞA binmiş 4 çakal yolumu kesmişti..Arabada 10 yaşın altında 3 çocuk vardı ve eşim...Trafikte sebebin ne olduğunu ben bile bilmiyorum..Hakaretler ,küfürler ,arabandan inip üzerime yürümeler...Allahtan diğer vatandaşlar araya girdi...
İş yerinde-oturduğunuz sitede vs. muhatap olduğunuz insanlar belli..Ama trafiğe çıkınca her nevi insanla muhatapsınız..Yok yol vermedin,yok yandan baktın diyen ve çeteleşen(3-4 kişi oldu mu bu ruh peyda oluyor) kişiler tesadüfen bulaştın mı,Allah yardımcın olsun.
Bu gördüklerimizden sonra bu toplumda çok temkinli olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Ruhsatsız tasisan altı ay fazladan yatarsın infazı herhalde üç saattir şimdi şahane ülkemizde Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri