Sayfa 957/1005 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    5 puan (eski ifade 500 puan) için işlem yaptın yani?!!

Ekranda kontrat aradın adet fiyat vs girdin, göndere bastın falan..
    hayır ben yazıcam sonra millet demesin bulut taktımı yazıyor diye günde 20 msj var burada kendi topiğini geçti .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Bu Halkbank davasından ses çıkmadı mı ya ?

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    o gün bugün olabilir mi?
    belki yarın belki yarından da yakın olabilir mi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 gün önce verdiğim formasyon hedefi 7360 bugun görüldüğünde , formasyonun tamamlandığını belirtmiştim.
    belli tahtalarda saatlik göstergeler yorulmalar mevcut bu yüzden tahtaların yukarı hareketleri zayıf kalıyor .
    bundan dolayı tahtalarda formasyonla beraber pozisyon azalttım , maliyeti düşük tahtaları tutuyor arada treda ile haftayı noktalayacağım.2.75 üzeri haftalık kapanışlarda pozisyon yükseltirim.
    düşücekmi diyorsunuz özelden arkadaşlar formasyon verdik bitti düşüş beklediğimi yazdım zaten dolar bazlı 2.67 altı saatlik kapanışta aşağı salınım hızlanır panik stoplossları ile benim graflarda izleyelim görelim.
    sonuçta analiz yapıyorum yanıla bilirimde bu yüzden okuyun ama kendi bildiğinizi uygulayın senelerdir bunu söyledik
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bende o his var ama du bakalım.. 150 puan bastı, 100 puan geri kaldırıp tekrar 60 puan bastı. Çok volatil takılıyor. Sonumuz hayrolsun

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    son 10 dakka..on dakka sonra belli olur artıkın....

7. Ana taşıyıcı lokomotif THY bilançosu haftaya geliyor. Orayı yıkamazlar. Orası yıkılmadıkça da düzeltme( düzeltme = %10 düşüş) zor

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    saat 17..den sonra stoplara değil donlara sahip çıkmak lazım galiba o gün bugün olcak ellam...ytd.
    Düşüş mü olur diyorsun dayı...net Yaz

Sayfa 957/1005 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •