+ kapanış (xu100) yakışır. Dosta güven düşmana korku
+ kapanış (xu100) yakışır. Dosta güven düşmana korku
Şahit son tavandan verdiğim vakfnleri yerine koyim mi 😂😂😂
Ben olsam kesin giderdim çünkü doğadaki bitkilerin çok faydalı olduğuna ben çok eminim ve çokta merakım var .
Sabah bende karahindiba toplarken bir abiye rastladım ne için topluyorsun dedi ben baskınla cevapladım sen daha iyi biliyorsun dedim o arkadaşın doğradaki bitkilerin suyunu yağını çıkartıp amerikaya dahi ihraç ettiğinden bahsetti 40 kişi çalışıyor yanımda tesisi kurdum diye biraz konuştuk.
sizin bahsettiğiniz melissa bitki çayı süperdir faydalıdır
internette abinin sayfası twitteri her neyi varsa öğrenmek isterim konuşuruz kendisiyle
ökse otunun 1500 metre yükseklikteki çam ağaçlarında olanı çok daha faydalı olduğunu duymuştum.
Alfa Solar faaliyet raporuna göre 30 dan fazla, yıllık toplam 22 GE ya da 22 000 MW kapasiteli üretici var.,
Muhtemelen hepsi bir araya bir dernek çatısı altında toplanmadı bilgiler dağınık
Benim açık kaynaklardan topladığım bilgiye göre halihazırda 23 000 MW, yeni yatırımlar ile yıl sonuna kadar kabaca 30 000 MW kapasiteli 50 den fazla üretici/ithalatçı olacak. Sırf BBHT'de ilan verenleri alt alta toplayınca büyük bir yekün var.
Bu yıl kurulacak güneş sistemi en fazla 2 000 - 3000 MW.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
agabey aslında üst komsu ama bizim köylüde olsa bizden ayrışır.kitap okur.belkide kitapların hakkını veren tek kişi köyde.okuyan biri olunca yabancı bilindi bu bizden degil dendi.bu arada sutculer tarafinda bir yerde ardic agaci hakkindada kuş ekiyor bunu demişlerdi. çardak tarafına mi ne gider iken.not:ısparta olduğu için yazayım dedim.saygılar sn rosence dostum.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Palayi mazot almaya giderken kistirdilar ya la![]()
Yer İmleri