Şimsek saat kaçta yabancı fonlar ile toplantısı....?
Bu borsayı diri tutabilir az buçuk
Şimsek saat kaçta yabancı fonlar ile toplantısı....?
Bu borsayı diri tutabilir az buçuk
dünkü dibi savunacak gibi .. ...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
2 gun önce sattıgım glbmd 2 gundur kilit tavan ben yanmıyım da kim yansın amkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yatırım tavsiyesi değildir.
havuza gidicem 2-3 saat bakayım bişey çıkar mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Artunç Kocabalkan
@DrKocabalkan
Bugün JP Morgan ın düzenlediği yatırımcı toplantıları var
HG iş insanı olarak değil TCMB başkanı olarak katılıyor
Bir nevi emlakçı gibi düşünün daha önce banka gm olarak alıcı taraftaydı şimdi satıcı tarafı temsil ediyor
Ben böyle toplantılara çok katıldım
Düzenledim bile
böyle toplantılar genelde lüks otellerde bu saatlerde başlar
Süper güzel masalar vardır acayip güzel bir kahvaltı bulursunuz kuş sütü eksik
Bu lüks otelin parasını biz öderiz bu adamları çağırsın diye yabancı yatırım kuruluşlarına acayip de bir para veririz ama normal tabi bunlar
Bu toplantılara bağımsız TCMB başkanları katılmaz
Ancak büyük uluslararası konferanslarda
iMF Dünya Bankası toplantıları gibi düzenli toplantılarda falan görürsünüz
Hatta eski Merkez Bankası başkanlarından erdem başçı yabancı yatırımcılarla görüşmeyi bile bırakmıştı
Çünkü ülkeme yatırım yapmak isteyen benim bilmediğim bilgiler özel toplantılarda yabancı yatırımcılara veriliyordu
Şimdi rasyonel politikalar uygulanacak ise
kurumsal yönetim diye bir şey olur
bir şeffaf olursun iki adil olursun üç hesap verebilir olursun
Biz KKM nin ne yapılacağını biliyor muyuz ?
Yabancılar bunu soracak belki söylenecek !
Hatırlıyor musunuz sayın cumhurbaşkanınaz demeden önce Blumberg Londra’da söylediği toplantının ardından yabancı bankalar nasıl satışa geçmişti ?
Şimdi bu yabancı yatırımcılar para sahibi oldukları için ülkeye en fazla hizmeti katkı yapan ve en fazla bu olumsuzluklardan etkilenen biz Türkler yine ülkemizde yabancı olacağız !
sevgili Merkez Bankası başkanımız ben asla siyaset Konuşmayacağım diye yabancı yatırımcılara da cevap verir mi acaba?
Çünkü ben olsam madem para arıyorsunuz beni de davet ettiniz bunu nasıl garanti edeceksiniz nasıl istifa ettirilmeyeceginizin garantisi var istediğinizi yapabilecek misiniz diye sorarım kendisine!
Ekonomik plan neymiş ne gibi önlemler olacakmış döviz müdahalesine olacakmış ne olmayacakmış gibi soruların cevabını toplantı sonrasında piyasalardaki etkisinden zaten görürüz!
Hatta gencecik parlak eğitimli ve yabancı ekonomistler müdürlerinden izin alabilirlerse ekranda caka sata sata konuşacak
Korkmayın dostlar ülkenizde yabancı olmanın bir tek gereği var onu yapın
ucuzdan hisse senedi ve mümkün olduğunca döviz alın
Çünkü burası yakında bir sıcak para cenneti haline gelecek !
ÖÖ 10:02 · 4 Ağu 2023
·
2.504
Görüntülenme
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri