Arama sonucu : 2165 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    sevgili mzffr,

Harikasın valla temettu ye bu kadar sevdalı olmak. . . . . . . memlekette enflasyon yuzde 60 sen global 20 liralara geldiğinde alınacak (ki bence coookkkk zor) yuzde 10 luk temettu hedefiyle kağıt tutuyorsun. . . . . tuttuğun kağıt ne olursa diyeceğim hiç bir sey olmaz, olamaz lakin turkiyede temettu için alınacak kağıtların global neresine denk geliyor onu kafamda canlandıramadım. . . .

hayırlı cumalar
    Sayın beşiktaş, 20 TL ler mi zor ? dolar çanağı 0,70 centler değil mi... bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın yine cuma cuma moralim bozuldu, bu kağıttan bir şey olmaz hissi uyandı bende...

2.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Sayın beşiktaş, 20 TL ler mi zor ? dolar çanağı 0,70 centler değil mi... bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın yine cuma cuma moralim bozuldu, bu kağıttan bir şey olmaz hissi uyandı bende...
    kast ettiğim fiyatın ne olacağı değil di . . . . . . .yuzde 50 lik enflasyonda yuzde 10 temettu için kağıt alınmaz. . . yani ben almam. . . . . kast ettiğimi umarım anlatabilmişimdir.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    kast ettiğim fiyatın ne olacağı değil di . . . . . . .yuzde 50 lik enflasyonda yuzde 10 temettu için kağıt alınmaz. . . yani ben almam. . . . . kast ettiğimi umarım anlatabilmişimdir.
    Selam.. bende sayın beşiktaşk gibi düşünüyorum. temettü için hisse almam. Son günlerde benim dikkatimi çekmeye başladı. O da şu; Şirketin borçlanma aracı başvuruları. Sanki bir süreç hızlandırılıyor gibi algıladım. Tabii ki yanılabilirim de.
    Bu hisse özelinde bu forum sitesi hariç(burada oyunun sonunu bilen arkadaşların olduğunu düşünüyorum)basın yayın organlarında yatırımcıların çoğunun bir şey bilmediğini düşünüyorum. Evet ben ne biliyorum, oda doğru da.. Ama bunlar benden daha bilgisiz. lütfen kendimi beğerndiğimi düşünmeyin ki böyle birisi asla olamam. saygılarımla...
    Son olarak şirketin biz yatırımcılardan çok şey kaçırdığına düşünüyorum. Bu benim sezgilerim.. Gerçi yıllar öncede GLYHO iştiraklerine elektrik mühendisi arandığını bir arkadaşın şans eseri kariyer nette ilanını görmesiyle öğrenmiştik. Bu kadar küçük bir şeyi kaçıran neler kaçırmaz ki... Saygılarımla..
    Unutmadan; son günlerde endeksin yükselişine aldırış etmemek, hatta ters yönde hareket etmek buna sabredebilmek çok zor... Allahım bu süreçte herkes için güzeli, doğruyu düşünen herkese dayanma gücü ver...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •