Sayfa 19/1004 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Viop'tan hisse senedi almakla BIST'ten hisse senedi almak arasındaki fark nedir?
    Fenerli olsan cevap vermeyecektim ama Bjk li olduğun için yazayım. Viop'tan az parayla daha çok hisse alabilirsin, vade farkına katlanmak kaydıyla(fiyat farkı oluyor, vade sonuna doğru hisse fiyatıyla aynı oluyor)
    Her ay hisse yerine onun kontratını alıyorsun, ay sonu istediğine göre kapatabiliyor veya diğer vadeye taşıyabiliyorsun. En güzel yanı elinde olmayan hisseyi satabiliyorsun. Hisse düştükçe kazanıyorsun.

Avatarında pek datluymuş bu arada

Sent from İPhone 16 Pro Max

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Hiç bulaşma VİOP tuzaktır.
    Vadeli mal aldığına vade farkı(faiz)ödersin.

YTD
    Tecrübe is loading....

3. Yabancılarla gizli toplantı yapılmış, toplantı yerini söylenmemiş. Four season oteline girmek isteyen birini korumalar atmış.

Yeni bir şey söylemedi, ümit vermedi vs normal. Tam tersine şok olduk hemen telefonlara sarıldık kaçmadan Türkiye alın dedik deseler korkmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ikigözüm abi. senin twitter hesabı neydi

bundan sonra bende twitterdayım diye yazmıştın / @ikigozumborsa mı ?
    İlk üyeliğim 15 yıl önce idi,10 tl ye 100 bin takipçi satıyorlardı,üyeliğimi iptal etmiştim,şimdi 2 üyeliğim var.(esas üyeliğim Haziran 2012 tarihinde katıldı)

Viop'tan hisse senedi almakla BIST'ten hisse senedi almak arasındaki fark nedir?
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Hiç bulaşma VİOP tuzaktır.
    Vadeli mal aldığına vade farkı(faiz)ödersin.

YTD
    Tuzak olsa da çok fazla ilgilenen var merak ettim.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Fenerli olsan cevap vermeyecektim ama Bjk li olduğun için yazayım. Viop'tan az parayla daha çok hisse alabilirsin, vade farkına katlanmak kaydıyla(fiyat farkı oluyor, vade sonuna doğru hisse fiyatıyla aynı oluyor)
    Her ay hisse yerine onun kontratını alıyorsun, ay sonu istediğine göre kapatabiliyor veya diğer vadeye taşıyabiliyorsun. En güzel yanı elinde olmayan hisseyi satabiliyorsun. Hisse düştükçe kazanıyorsun.

Avatarında pek datluymuş bu arada

Teşekkür ederim, avatarı tasarımcıya yaptırdım

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Tecrübe is loading....

Tecrübeli olduğunuz için sordum. Okudum, izledim ama anlayamıyorum zaten. Yeni birşeyler için de geç kaldım sanırım.

anladım sen bilet bile alma boşuna ...

konuyu derinlemesine yazarımda..

yeri değil. takipçi sayısı normalde önemli değil. ben basayım bottan. 700 k yapayım takipçiyi.

eee ... yazı yaz.. beğenen yok

10 tl ne yazık olur .. çöp hesap.

Tuzak olsa da çok fazla ilgilenen var merak ettim.

Teşekkür ederim, avatarı tasarımcıya yaptırdım

Tecrübeli olduğunuz için sordum. Okudum, izledim ama anlayamıyorum zaten. Yeni birşeyler için de geç kaldım sanırım.
    Çok basit anlamayacak bir şey yokta. Mehmet abinin dediği gibi başarı oranı düşük viopta. Aşırı sabır, çelik gibi sinir ve teminat yönetimi ile birazda paran olacak hepsi bu.

İlk başladığımda dedim ki lan ne güzel bir icat bu, hisse senedi alıyorsun fiyatı yükselsin diye gözlerin beleriyor. Burada satıyorsun, short yapıyorsun para kazanıyorsun. Tabiki vadeli işlemlerin okulu da burası bir geliyorsun buraya okuyorsun oradan short buradan short. Ülkedeki olaylara bakıyorsun doğru lan bende short açmalıyım diyorsun. Düşer bu borsa sonra iş işten geçiyor bir ögreniyorsun. Yanlış öğretmişler, göbek deliğine zorlayıp duruyorsun [emoji23][emoji23]

8. Bence vadeli, kaldıraçlı yüksek miktarda oynayan risk severler ile aldığı pozisyonları hedge etmek isteyen risk sevmezlerin buluştuğu bir alan.

Basic, internadiate, advanced, special topcis diye dersler oluyor.

Borsa yatırımında

Fonlar basic
    Hisseler internadiate
    Vadeli advanced,
    Opsiyon ise special topics

seviyesinde alanlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 19/1004 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •