Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop LIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    airbnb ile kiraya verince airbnble miş oluyorsun... airbnb mastar le ise mek mak eki... tükçe söğüş dil kurallarına göre öyle bi şey herhalde... ne biliim.... inci sözlüğe döndü forum ahahahhahah
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    diyom ki evin 3 odasını airbnb ile günlük haftalık kiraya ver paraları margarinle... sen mutfak ile hela arasında yaşamını idame ettir... hiç mi ev ekonomisi dersi almadın lisede ? geliyor ilber ortaylı'nın sol terliği .....
    dayuuu

sen bizi iyice şey ettin... biz erkek sineğin dolandığı odada yatmayyrız aqua kiralama nedir

3.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ariston abi Sezen de senin gibi yalnızlıgı, seçmiş 4 kere denemiş olmamış.En çok 4 yıl dayanabilmiş. Senin kaç oldu abi.
    Sent from İPhone 16 Pro Max
    Ben 2 kere evlendim.

Erkekler kadınları değişmez sanıyor, kadınlar ise erkekler evlendikten sonra değişir beklentisinde oluyor bence.

"Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz." Sokrates
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

önceden millet en azından ayağını yorganına göre uzatmayı tecih ediyordu..

şimdi tek bir birey.. 15 banka dolanıp. alabildiği kadar kredi alıyo.

fayiz lobisi sürümden voliyi vuruyor.

faiz şahane ekonomisi... kısaca.

ekonomi uzmanı değilim tabi. ama gelinen sonuç bu.

görünen bu.. tabela bu.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    dayuuu

sen bizi iyice şey ettin... biz erkek sineğin dolandığı odada yatmayyrız aqua kiralama nedir
    bekaret kemeri diye bi şey var... ortaçağdan kalma... onu tedarik et, tedbirini al
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben 2 kere evlendim.

Erkekler kadınları değişmez sanıyor, kadınlar ise erkekler evlendikten sonra değişir beklentisinde oluyor bence.

"Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz, fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz." Sokrates
    [emoji122][emoji122][emoji122]

Sent from İPhone 16 Pro Max

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bekaret kemeri diye bi şey var... ortaçağdan kalma... onu tedarik et, tedbirini al

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben 2 kere evlendim.

EMLAK zerhoşu gitti mi ? ona paslayacaktım

insanlar değişir ?

40 ından sonra...

bence, ALLAH '' bu salak cehenneme gitmesin diye ona yardım eder...'' ve değişir (ama kadınlar değişmez sanırım, çünkü onlar mutlar HAKİMDİR erkekler değişir )

gel cevap ver ALAAAAN ATAYİZİ

Sayfa 28/1004 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •