Sayfa 70/1004 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben tatildeyim beni saymayınız sn Mert
    Gece yazıyorum uykudaydım diyon gündüz yazıyom tatildeyim diyon ..naapim sana annamadım ki!?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ulan PALA

yine, hisse vadelilerde LÖNKÜ yüklendin...

endekste... bu seferde ŞORT vurmayacam sana

en az (120 veya 180 likte gücünün azaldığını görmeden açmıyacam şort )

ver biryerlerden lönk fırsatı
    Dayu thy nasıl görünüyor

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İddiayı girdiğimizde 822 gösterdi ya ..niye yapmadın longu ..şimdi 8253.50

Haala şansın var bak ..kapanış ne?
    zaten var elimde lönk... benim elimde lönk her daim bulunur merak etme

valla abi ben KAPANIŞ, mapanış anlamam

5 dakikalıkla alır satarım

allah seni ne etsin. sana yazarken 8265 oldu... bing point aldı

dayı seni bi gezip gelsene... işin gücün yokmu

tam hareket... para zamanı

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    yapay zeka böyle demiş :

Borsanın düşüş trendine girdiğini anlamak için aşağıdaki faktörleri dikkate alabilirsiniz:

Teknik analiz: Borsa endeksleri ve hisse senetlerinin fiyat grafikleri üzerinde yapılan teknik analizler, piyasa hareketlerini anlamak için kullanılan önemli bir yöntemdir. Fiyat grafiklerindeki düşüş trendini takip edebilir ve bu trendin devamlılığını değerlendirebilirsiniz.

Düşen hacimler: Borsadaki düşüş trendine girdiğinde genellikle işlem hacmi azalır. Bu, yatırımcıların alım satım yapmaktan kaçındığını ve piyasanın zayıfladığını gösterir.

Negatif göstergeler: Borsanın düşüş trendine girdiği dönemlerde genellikle ekonomik göstergelerde negatif veriler görülür. Örneğin, büyüme oranlarının düşmesi, işsizlik oranının artması gibi olumsuz ekonomik veriler borsanın düşeceğini gösteren işaretler olarak değerlendirilebilir.

Haberler ve olaylar: Borsanın düşüşe geçmesine neden olan haberler ve olaylar da takip edilebilir. Örneğin, siyasi gerginlikler, ekonomik krizler veya şirketlerle ilgili olumsuz gelişmeler borsada düşüşe neden olabilir.

Piyasa duyarlılığı: Borsanın düşüşe geçtiğini anlamak için yatırımcıların ve piyasa uzmanlarının genel temel duyarlılığını gözlemlemek önemlidir. Olumsuz bir beklenti, piyasanın düşüşe doğru yol aldığının bir işareti olabilir. Piyasa duyarlılığını anlamak için haber kanallarını, analist raporlarını ve uzman görüşlerini takip edebilirsiniz.

Ancak, borsanın düşme veya yükselme trendine girmesi kesin bir şekilde tahmin edilemez. Piyasa her zaman dalgalanma gösterebilir ve birden fazla faktör bu dalgalanmalarda rol oynayabilir. Bu nedenle, borsadaki eğilimleri değerlendirirken dikkatli ve dengeli olmak önemlidir. Uzman danışmanlık almak ve kendi risk toleransınıza göre kararlar vermek en iyi yaklaşım olacaktır.
    bizdeki çoğu traderlar akıntıya ters kürek çeker şortta, düşüş trendi falan hikaye. Ha yukarıda yazılanlar bizim piyasada çok geçerli değil o ayrı.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben 823 e şort basıyorum ..Zinder e güveniyorum ..kapanışta görüşürüz ..
    Net YAZDIM çıtak ..long olsaydın gün içi kazanırdın şimdi 8269.25

AmA iddia kapanıştı ..maalsef korkundan her ikisini de kaybettin ..

Git usta nı çağır gelsin ..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Gece yazıyorum uykudaydım diyon gündüz yazıyom tatildeyim diyon ..naapim sana annamadım ki!?
    Haklısın . Hem de çok.

Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayu thy nasıl görünüyor
    tam kitabın ortasından sordun...

A1 KAPİTAL'in maliyeti 253... tahta 263 te

eğersem vadelisinde lönk açmadı ise, sadece A1 in o pozları kapatması tahtaya 280 yaptırır

yatıırm tavsiyesi değildir

Sayfa 70/1004 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •