Viob yapmadım hiç. Bana göre kumar. Sebebi ne hisse alırsın kısmen de olsa ortak olursun. Kar ederse temettü alırsın. Ama viobda sadece yön.
Viob yapmadım hiç. Bana göre kumar. Sebebi ne hisse alırsın kısmen de olsa ortak olursun. Kar ederse temettü alırsın. Ama viobda sadece yön.
Ben yeni uyandım çarşıya çıkmak beni yoruyor. Gece nöbeti Ariston abi ile bana kaldı.
gönlümde kurmadığım zamanların
çalan saatlerini çoktan duyar oldum
bir sende var olamadım, duvar oldun
ne yâr oldun, ne de ayrılığa bir sevda hamza sütbıyık - antropolog , şair , ot bilimci
sonrası , gökhan özen ;
gönlümü teslim aldı hüzün içimde senden kalan cam kırıkları. aynadan sensiz yüzüm, sensiz hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları. bir gece yarısı ansızın pencerenden dışarıya bak, göreceksin köşe başında nöbet tutuyordur gözlerim. öyle kolay değildir beni unutmak, hala sokaklarındadır ayak izlerim.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Eur dolar kafayi yedi. Eur da 28 e igne bar attilar.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bu Nokia ya hakikaten yazık etmişler, eski telefonum N73 2006 da almıştım. Telefonu temizleyeyim diye parçaladım. Telefona resmen aşık oldum vallahi, Tasarım, dizayn, parçaların kalitesi, müthiş.. tahminim altın da var gibi iletkenlerde.
Hanımın iPhone 8 in bataryasini degistirmiştim, bunun yanından bile geçemez.
Yazılimla götürüyorlar işi, Android duman etti Nokiayı, smbian da keşke inat etmeseydiler.
Sent from İPhone 16 Pro Max
![]()
Son düzenleme : altınorta; 10-08-2023 saat: 02:29.
Yer İmleri