Sayfa 375/479 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --benim bir hedefim vardır...oraya gelmeden asla çıkmam...onlar 2 yıl dayanırsa ben 5 yıl dayanırım...
    Aynı kafadayız hocam, temel bir gün mutlaka fiyatlanır, en son Brsan böyle süründürdü de süründürdü, 25-30 arası, sonra atom bombası gibi 30'dan 230'a, sabır zor zanaat bu haftaki kapanışı merak ediyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Dr. Who Yazıyı Oku
    -Artık olumlu ne yazılabilir ki.Sermayesi kadar nerdeyse kar açıklamış 6 ayda şu duruma bak.Bedelsiz verir,bölünür,kar geçen sene 9,5 kat gelir(o zaman sermaye 100 küsürdü),2 çeyrektir kar eder,temettü verir,dağda taşta arazi alır,Ges yatırımı yapar ama sonuç sıfır...
    -Bir de tahtada yapılan işlemleri spk nın incelemesi için cimere yazmayı düşünüyorum.
    Haklısınız Dr. %400 bedelsizi bile burunumuzdan getireli çok olmadı.

İşimiz cimere kaldıysa vay halimize...
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Haklısınız Dr. %400 bedelsizi bile burunumuzdan getireli çok olmadı.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

4.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    İşimiz cimere kaldıysa vay halimize...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence bu işlemlerle ilgili geçmişte çok şikayetler yapıldı ve hiç fayda etmedi, hisse gitmiyor işte, götürmek isteyen buyursun gelsin götürsün dercesine.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Aynı kafadayız hocam, temel bir gün mutlaka fiyatlanır, en son Brsan böyle süründürdü de süründürdü, 25-30 arası, sonra atom bombası gibi 30'dan 230'a, sabır zor zanaat bu haftaki kapanışı merak ediyorum.
    Aynen Katılıyorum.

--iş gücü hisseye inancı yitirmek....değer mi?? 3-5 kuruş fazla için insanların hayalleri ile oynamaya??...

7. Bugün yin BUCIM'e yüklenmiş, buradaki karın %57'si ekstradan oraya da yansıyacak ya, buna bir hayrı yok ama Bucim'e oluyor.
    Sayın başkan borsacı adamsın halden anlarsın, endeks fezaya çıktı, hisse tepeden 2 lira aşağıda hala, az geri alım açıkla.

8. Bende CEMTAŞ ı beğeniyorum, ama BUCIM de bekliyorum, Hem CEMTAS var onda hem çimentosunda iyi durumu var. CEMTAŞ a da girmiş oluyorum BUCIM alarak.

Sayfa 375/479 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •