Sayfa 56/506 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 441 - 448 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by White Knight Yazıyı Oku
    Rica ederim. Tabii ki bunların eklenmiş olması şirketin bu faaliyetleri kesinlikle yapacağı anlamına gelmez ama şirketin gelecek vizyonu açısından fikir verebilir. Bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilemeyiz.
    doğrudur kesin yapacak diyemeyiz ama gidilecek yol haritası çizilmiş...şartlar olgunlaştıkça bence bunları yapmaya çalışacaktır..bu değişiklik bir niyet beyanıdır...jes yatırımını tamamladıktan sonra bence artık o işlere girişilecek imkanlar elde edilecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Çok değişik tepkileri olan kâğıt sanırım halka arzda alıcısını bulamamışsa arka bahçede toplanan mallar piyasaya sürülüyor gibi yoksa bu kadar baskının anlamı yok. Yatırım tavsiyesi değil tabiki

3.  Alıntı Originally Posted by rasst Yazıyı Oku
    Çok değişik tepkileri olan kâğıt sanırım halka arzda alıcısını bulamamışsa arka bahçede toplanan mallar piyasaya sürülüyor gibi yoksa bu kadar baskının anlamı yok. Yatırım tavsiyesi değil tabiki
    bu hisse 27,5 lardan arz edildi diye hatırlıyorum...sanırım çok da hızla 57 lere gitti (yatırımcıların söylemi...ben takip etmedim) sanırım oralardan bölündü...bölündüğünden beridir bir illet kaptı..çapsız biri musallat oldu...sürekli trade yapıyorlar görünüyor...bıkan da satıp gidiyor ve bu tradecinin ekmeğine yağ sürüyor...tl bazlı zirvesi 25,88..aradan bayağı bir süre geçmesine rağmen eski zirvelerine hala gelememiş...

sanırım bu tahta bir babayiğiti bekliyor....brlsm de de birileri musallat olmuştu hisseyi 14 lerden yukarı çıkartmıyordu...ama bir babayiğit geldi hisseyi alıp götürdü...bunda da böyle biri gelir mi bilemem...ama gelirse iyi olur...bu hisse çok kaliteli...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. ereğli sanırım 4 milyar zarar açıkladı (aklımda o rakam kaldı) kocaer ise geçen yıl tüm karından fazlasını kar yaptı..sektör başka kocaer başka...ama ne yazık ki henüz bir yansıma olmadı..her alış iştahını birileri satışlar ile engelliyor...15 gün baskı olmazsa bu hissenin eski zirvelerini test edebileceğini düşünüyorum..ama birileri hissenin kalıcı çıkmasındansa trade ile kazanç elde etmeyi yeğliyor...

5. şu anda tahta yapıcının fikri değişinceye kadar !! kazanılmak isteniyorsa tahtacı gibi hareket etmek gerekecek görünüyor...trade mantıklı görünüyor..yoksa bu çakal bu hisseyi buralarda sürekli çivileyecek...en sevmediğim tahtacı tipi...geçmişte gedzada bunu yaşamıştım...1,5 yıl trade yapmadan gedzada kalmama rağmen en fazla %20 kazanç sağlamıştım..sonunda da hisseyi terk etmiştim..bu hissede de yaklaşık iki ay oldu ,endeks ralliye girerken ve zirvesine %30 eklemişken bu hisse henüz eski zirvesinin %25 altında...inanılmaz bir baskı var...acaba gerçekten de elinde 22-23 maliyetli 500 binden fazla lot olanları mı dökmek istiyorlar ??

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu anda tahta yapıcının fikri değişinceye kadar !! kazanılmak isteniyorsa tahtacı gibi hareket etmek gerekecek görünüyor...trade mantıklı görünüyor..yoksa bu çakal bu hisseyi buralarda sürekli çivileyecek...en sevmediğim tahtacı tipi...geçmişte gedzada bunu yaşamıştım...1,5 yıl trade yapmadan gedzada kalmama rağmen en fazla %20 kazanç sağlamıştım..sonunda da hisseyi terk etmiştim..bu hissede de yaklaşık iki ay oldu ,endeks ralliye girerken ve zirvesine %30 eklemişken bu hisse henüz eski zirvesinin %25 altında...inanılmaz bir baskı var...acaba gerçekten de elinde 22-23 maliyetli 500 binden fazla lot olanları mı dökmek istiyorlar ??
    hocam uygun trade aralığıda oluşmuyorki hissede..öyleki yakalasan bile dar aralıkta, kazanç kürtaja gider yada anlamsız bir kar kalır..

7.  Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    hocam uygun trade aralığıda oluşmuyorki hissede..öyleki yakalasan bile dar aralıkta, kazanç kürtaja gider yada anlamsız bir kar kalır..
    20,00 ın üzerinden satıyor çakal ..sonra da 19,50-19,80 aralıklarından yerine koyuyor...endeks kötü olduğunda da aşağıya sert basıyor...sonra panik yapanların malını akşama doğru topluyor...böylece hem endeks çıkışlarında hem de endeks düşüşlerinde haftada en az %3 kar marjı sağlıyor...buda ayda %10-15 yapıyor...biz ise yerimizde çakılı kalıyoruz...sadece de seyrediyoruz...bundan sonra risk alacam görünüyor...ben de trade yapacam...beni atlamadığı sürece de uzun tutmak istiyorum...özelikle de üçüncü çeyreği görmek istiyorum...çünkü birinci faz yatırımın etkileri görülmeye başlanacak..

8. bu çakalın alış satış komisyonları da çok düşük olmalı ki 3-5 kademeye de temah ediyor...sattığı malı da her türlü yerine koyuyor...bu hisseye ya bir babayiğit gelecek yada buradaki tüm yatırımcılar da aynı taktiği uygulayarak speğe ekmek bırakmayacak...başka çare görünmüyor....hiç sevmediğim tradeyi bu hissede yapmak zorunda kalacam görünüyor...iki aydır halimiz ortada...endeks kadar bile gidemedik...tüm temel dinamikleri çok çok iyiye gitmesine rağmen....buda tahtacıda bir sorun olduğunu gösteriyor..

Sayfa 56/506 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •