Sayfa 320/1004 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    caho bekliyor, cahonun beklediği ortam çok belirsizdir, adeta kurtlar vadisine sis çökmüştür ne olacağı tamamen belirsizdir

ama unutmayalım ki, kurtlukta düşeni yemek kanundur
    ne dediysek o, kurtlukta düşeni yemek knundur

şu anki sahnede düşen kim- shortçu.. 8200- 8320 aralığı taze short maliyet kaynıyor, aşağadan gelenler artık kaldıraçsız sembolik poz taşıyodur olsa olsa, poz artışı +16K yükseliş günündeydi, 8250- 8500 önce yukarı sonra aşşa süpürdü, dün sıfıra sıfır, yani pozlar taşındı, dünkü düşüş shortçuya cesaret vermişti, bakalım bugün ne olmuş, çuvala yeni giren var mı ?

2. Hisse vadelilerde dün diplerden kapanışlar vardı bugün tepelere yakın kapanmış.
    Gün içi oynaklık da çok fazla

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

XU30 5 DK

[IMG][/IMG]

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Astor 4.77 M Usd
    Sabancı 4.66 M Usd oldu
    Bakalım yarışı kim kazanacak
    Bence Sabancı bassın gaza ötekinin düşeceği yok (mu)?
    Sabah hepsi ekside bu neden arti diye sortladim biraz, sortladikca yukarı sürdü yukarı sürdükçe sortladim
    Sonra tahtaciya biraz kurs ücreti ödeyip vedalaştık. Dönüşünü yakalayamazsam çok üzülürüm.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sabah hepsi ekside bu neden arti diye sortladim biraz, sortladikca yukarı sürdü yukarı sürdükçe sortladim
    Sonra tahtaciya biraz kurs ücreti ödeyip vedalaştık. Dönüşünü yakalayamazsam çok üzülürüm.
    Bizide uyarmassan ahimiz kalır bak,dönüşte yani..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bugün de MSCI a girmedi diye shortlayanları biçtiler.
    Birde sabahları spotun 4-5 lira altından giderken akşama neredeyse spotla eşitliyor vadeli fiyatını.
    Aynı Pegasus 40-190 hareketi. Short Mezarlığı.
    Allahtan geç farkettim böyle bir kağıt olduğunu yoksa ta 70-80 de nasibimi alıp oturmuştum.
    Yersen Bofa yabancısı 1 M lot alım yapmış bugün.
    Filmin sonunu bende merak ediyorum.

pala ergenliğini yaşayamamış bence..

boyna fışkırtıyo

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayafosya abi dün akşam seni uyardım, bak gördünnü gundwane abi zencilerini yollamış saa doğru geliyor
    Viob yok ki zenciyle işim olsun. Geçen gün tavana giderken dip oldu sadece onun sancısı vardı. Bugün hallettik. Bundan sonra ne hisse taşırim. Ne geceye malla girerim.

Sayfa 320/1004 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •