Sayfa 332/1004 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop LIII

1. Bu borsa treni ya uçacak ya da binenler perişan olacak. Her iki yönde de viobcular Yusuf Yusuf diyecek

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Düğün hazırlıkları yapan biri olarak gökten para yağsa durumum ancak düzelir. Battım batıyorum. Nasıl bir şey tarif edemem
    Şu dönem özellikle çok daha zor...
    Allah kolaylık versin..

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    3 Temmuz u gördüm ama o fiyat boşluğu daha öncesinde görülmüş, USD bazlı değil ama TL bazlı Grafik de dolmamış 2 adet GAP bulunmaktadır, aslında @Bear_Bull un paylaştığı Grafik de olduğu gibi 7 adet GAP bulunmaktadır ama 5 i çok küçük fiyat boşluklarıdır,
    Sen olağan boşluktan bakıyorsun bear ve ben kopuş boşlukları ..attıklarımıza bir daha bak

Biz onların kim olduklarını bilmiyoruz ama onlar bizi biliyor ..onlar tetikte bizler ise pusudayız.
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu borsa treni ya uçacak ya da binenler perişan olacak. Her iki yönde de viobcular Yusuf Yusuf diyecek
    Ayasofya kardeş, uçma değil de fışkırtma diyelim... Önce pala fışkırtcak, sonra ben palaya

5. Haaa, çöküşten tek kurtuluşu doları fışkırtmak palanın...

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Haaa, çöküşten tek kurtuluşu doları fışkırtmak palanın...
    Sonbahar da onun sırası gelir. Sonbahara kadar giderse kalanı da onun gazı ile götürür diyecem de kkm var. Şimdilik MB para basarak ödüyor da nereye kadar gidecek

7. Şuan kentsel dönüşüm ve konut sorunu var. Bu faiz ve maliyet ile hangi maaşlı çalışan nasıl alacak o ayrı bir sorun

Sayfa 332/1004 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •