Sayfa 70/137 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 553 - 560 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ogmilk Yazıyı Oku
    Birleşimi, Yıldız pazara ne zaman çıkarıyoruz ��â*â*â*
    birleşim adım adım büyüyor...geçen aylarda aldığı ges şirketi ile güzel başlangıçlar yaptı...yine makedonyada bir ges şirketi kurdu....birlikte çalıştıkları rönesans hoding yurtiçinde ve yurtdışında çok etkili..büyük ve prestijli inşaat işleri alıyor...makedonyada boşuna şirket kurmadılar...oradan büyük işler çıkabileceğini düşünüyorum...

yine twiteerda yaptıkları paylaşımlardan azerbeycan ile de yakın ve sıcak ilişkilerinin olduğunu görüyoruz...rönesansın bu pazarlarda etkisi yüksek...oradan da güzel iş potansiyelleri doğabilir....birleşim ges konusuna ağırlık vermeye başladı...çünkü saha tecrübeleri bu işe pek de yabancı olmadıklarını gösteriyor...tıpkı gesan gibi...malum gesan da elektrik iletim işinde yüksek saha tecrübesine ve üretim tecrübesine sahip idi..bu yüzden de ges işine kolay adapte olabildiler..

şu anda benzer konularda brlsm de adımlar atmaya başladı...bu yüzden de gesana çok benzemeye başladı...bilançoları da güzelleşmeye başladı..finansalları güçlendi...dolar bazlı vede yurtiçinde de tl ile yaptıkları işleri enflasyona endekslemeleri onları finansal açıdan çok rahatlattı..bu rahatlama ileride yapacakları yatırımlarda güç bulacaktır....

kısacası doğru ve sağlam adımlar ile brlsm ilerliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. piston gibi gidiyor kerata maşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Maşallah, beklemeye devam hatta bugün bir başka hissemi sattım, dayanamayıp buraya ekleme bile yaptım. Rsi çok şişti ama beklentiler cezbedici, daha yolumuz olduğunu düşünüyorum.
    Ek olarak, Körfez ile yapılan anlaşmadan pay alabilirsek o da çok ciddi bir etki yapar diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Kitledi tavana gene ilginç şekilde ben biraz gevşeme beklerken yatırımcının tersi hareketleri var...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. MaşaAllah, nazar değmesin inşaAllah. Hep böyle bereketli olsun.

235.505.117 tl. Karı nasıl değerlendirirsin sevgili keko

7. bu hissenin bu kadar gitmesindeki tek olay dunyadaki yeşil enerji cılgın buyumesi

Almanya yeşil yatırımlarını yüzde 60 arttıracak, Almanya’da Kabine, 2024 yılı için 58 milyar euroluk yeşil yatırım planını onayladı. Yatırımlar bu yıla göre %60 arttırılacak. BUGUNKÜ HABER

eger enerji kaplarımız arkası gelirse hisse ucuz bence benzerlerine göre bunuda zaman gösterecek...

8.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    235.505.117 tl. Karı nasıl değerlendirirsin sevgili keko
    Çok güzel dostum... zaten piyasa da çok beğendi..tabi asıl itici güç GES işidir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 70/137 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •