Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Viop LIII

1. Offf offf... Adam QQQ nun ne olduğunu nasıl çalıştığını bilmiyor... Opsiyon sanıyor... 3X günlük değeri kadar kazanan yada kaybeden bir fondur kendisi...

Offf offf, bir de caka atmaya çalışıyor offf..ç şark kurnazı dolu memleketim offf...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Offf offf... Adam QQQ nun ne olduğunu nasıl çalıştığını bilmiyor... Opsiyon sanıyor... 3X günlük değeri kadar kazanan yada kaybeden bir fondur kendisi...

Offf offf, bir de caka atmaya çalışıyor offf..ç şark kurnazı dolu memleketim offf...
    caho sana şunu diyen oldumu hiç

bi miktir git. benim akşam akşam ağzımı bozdurma. bilmediğin şeye maydanoz olma.

aha bu resimdekileri biz ense traşını seyrederken çerçeveletip bir tarafına monte yaptır.

https://img.imgyukle.com/2023/08/14/re9fKn.png

Bear_Bull
    @BearBull26

3. Ne diyek sana Allah mi diyek? Anlayamıyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Offf offf... Adam QQQ nun ne olduğunu nasıl çalıştığını bilmiyor... Opsiyon sanıyor... 3X günlük değeri kadar kazanan yada kaybeden bir fondur kendisi...

Caho ona buna takılmayı bırakta, bugün biraz tırtıkladın herhalde, ibanı attım hala bekliyorum,hesabı patlatmadan borcunu öde.

İyiler iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    caho sana şunu diyen oldumu hiç

bi miktir git. benim akşam akşam ağzımı bozdurma. bilmediğin şeye maydanoz olma.

aha bu resimdekileri biz ense traşını seyrederken çerçeveletip bir tarafına monte yaptır.

https://img.imgyukle.com/2023/08/14/re9fKn.png

bugun topik kırmızı noktalı sabah sevişme muhabbetleri , akşama monteleme
    bana 50 dolar iddiaya gir diyordun
    hayırlı akşamlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    foruma üye olduğum 2007 den bu yana ilk defa terbiye sınırlarını aşan bir gönderi yaptığımdan
    forum ahalisinden özür dilerim.

ama hak edene hakkını vermek lazım.
    sonu ilk defa ceza almak olsa da.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Caho ona buna takılmayı bırakta, bugün biraz tırtıkladın herhalde, ibanı attım hala bekliyorum,hesabı patlatmadan borcunu öde.

İyiler iyidir.
    Sen alamazsan nasıl olsa Herif çökecek, elini çabuk tut! 50 USD de istemiyorsun sanırım, geçmişteki kurdaki karşılığını istiyorsun, ona bile yanaşmıyor demi, birazdan kaybolur, çalı arkasından seyretme moduna girer
    Baksanıza @Bear_Bull hocamı bile çıldırtıp, ağzını bozdurdu!

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    foruma üye olduğum 2007 den bu yana ilk defa terbiye sınırlarını aşan bir gönderi yaptığımdan
    forum ahalisinden özür dilerim.

ama hak edene hakkını vermek lazım.
    sonu ilk defa ceza almak olsa da.
    İyi yaptın abi, para kaybedilir, kazanılır ama karakter bozuksa ne yapsan fayda etmiyor. Sırf itibarını kurtarsın diye el uzatıyorum, borcunu ödesinde şuraya yapistirayim makbuzu diye hala racon kesme derdinde adam , gundwane şöylemiş, bear böyleymiş, şerefime en az 3 hesap patlatmistir ama ispat edemem.

İyiler iyidir.

Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •