ddkkm minimum 3 ay lık yapılabiliyor , 60 günlük olmaz.
3 ay sonra yatırdığınız 10 bin doları gene alıyorsunuz , ayrıca %7 üzerinden 3 ay a tekabül eden miktarı , yani 175 doların 3 ay sonraki merkez bankası kuru üzerinden TL karşılığını alıyorsunuz. Bu para ile de alım satım farkı yüzünden hafif bir miktar zarar ederek 175 dolar dan daha az bir miktar dolar alabilirsiniz isterseniz.
hocam, geçen hafta olmasa da 10 gün önce garanti primli ddkkm temdite net %7 vermişti. kabul edip devam ettim. bugün yeni paraya %2,5 verdi. sizin dediğiniz vakıf %6,75 mevduat nette %5 e geliyor. bugünkü oranlara göre fena değil gibi aslında ama..
akşamüstü hiç ummadığım şekilde deniz ddkkm ye net 4,95 prim.. yarın parayı onlara transfer edip ptesi-salı bağlarsam net %7 alabiliriz gibi birşeyler dedi. ama mt nin kafası bayağı karışıktı. yarın konuşup netleştireceğim için paylaşmadım.
2 hafta önce de deniz dışardan gelene 1.25 içerdekine 1.5 veririm demişti, aynı şekilde devam ediyorlar gibi o zaman, arayıp soracaktım ben de. %7 eğer verirlerse çok iyi diğerlerine kıyasla. Garantide çok iyi yakalamışsınız, sonrasında sormuştum ben de ama sadece bir kaç güne özeldi o rakamlar.
Yer İmleri